Вучуревић: Додик је кукавица и несрећа српског народа

Вруће је данас било у Требињу, а људи који се налазe на одговорним мјестима у РС – од Владике Григорија, преко Милорада Додика до Славка Вучуревића – показали су сву своју вјештину и знање, када треба отворено омаловажавати некога. Из Партије демократског прогреса стигао нам је линк на којем се налази изјава за медије Славка […]

недеља, април 14, 2013 / 18:45

Вруће је данас било у Требињу, а људи који се налазe на одговорним мјестима у РС – од Владике Григорија, преко Милорада Додика до Славка Вучуревића – показали су сву своју вјештину и знање, када треба отворено омаловажавати некога.

Из Партије демократског прогреса стигао нам је линк на којем се налази изјава за медије Славка Вучуревића, градоначелника Требиња и потпредсједника Партије демократског прогреса, као одговор, како се каже – на нападе Милорада Додика, предсједника РС и игнорисање Требиња од стране републичке власти, због тога што је СНСД у овом граду изгубио власт.0 КОМЕНТАРА

 1. Хахаха…овај би изгледа дао „оно међу ногама“ да буде бар мало налик на Додика.

  У количини сировости га копира,па чак и престиже.

  Ја се искрено надам да је бољи од оног претходног.Слушајући овог и Вукановића ја сам закључио да Додик треба да тражи дозволу од њих да обиђе Требиње и пре свега да прво посети њих,ако му дозволе.

 2. Ali , bigeru moj, velika muka njega natjera da doleti opet biskupu. Ni ofarbati se nije stigao. Bruke i sramote linjihove velike!
  Jedan vladika glumac u pornićima, drugi krimos , predsjednik van konkurencije na planeti u otimačini od naroda… zemlja u rasulu, u riznici ni feninga… popovi bi tukli narod…
  Ali sve ćestitke Vukanu,majstorski to odradi, izvuče iz njih pogan na vidjelo, ne mogu da se kontrolišu kao ona guja iz Šume Striborove.
  Bigeru, poglavnik se uvalio u govna da ti moraš dežurati 24 sata. Sva sreća pa partner tolerantan.

 3. Ма какви, требао је учтиво писмо написати намирисати га свакавим миломирисима да његово величанство сељак од лакташа не буде увређена млада, па да му се лијепо Вучуревић извини што му се обраћа и што ремети његов душевни мир и његову светитељску мисију по Херцеговини!?
  Давно је речено, са господом господски, са циганом цигански, све ово је добро речено, па ви причајте шта хоћете!

  Видјели смо како изгледа кад му се културно обрати новинар Вукановић, па буде напљуван од истог к’о да је сељаку печење из руку отео!?

 4. Jahaču, ko o čemu, ti o brlji. E, moj jahaču, pitam se šta je to sa mojim zemljakom, nije valjda da je potup, kad ono ti u alkodelirijumu. Ni manje , ni više , već sa četvoricom vasko, oralno, i analno.A, ti zabij glavu u pijesak, ali, slaba ti je to utjeha. Tako je kako je. Istina je gorka ko čemer.Vladika jedan porno glumac, drugi kriminalac NO1

 5. Занимљиво како ови снсд квислинзи у Херцеговини стално бране бандитску републичку власт по сваку цијену, као добри су они, али ове локалне немају пројекте?
  Које пројекте да направи локална заједница кад су све паре из Требиња пребачене у лакташево село?
  Вратите паре људима у Херцеговини, па ће бити и пројеката, школа, болница, путева, мале привреде, пољопрвиреде, запошљавања,…то су кључни пројекти, а не невидљиви аеродром за невидљиве авионе који се бискупу појавио у сну!

 6. Ovih problema nema SDS-ov načelnik Sokoca Milovan Cicko Bjelica. Po onom što se čuje i vidi uspostavio je izuzetno dobru saradnju sa republičkim vlastima,susjednom Srbijom, Rusijom,investitorima iz Azerbejdžana,Svjetskom bankom. Ne kuka nego ispunjava predizborna obećanja. Preporučujem da pogledate opštinski sajt na adresi http://www.opstinasokolac.net a posebno dio koji se odnosi na projekte koji se počinju realizovati u ovoj lokalnoj zajednici
  http://opstinasokolac.net/index.php?option=com_content&view=article&id=35&Itemid=224&lang=cir

 7. višegrad058, 18.04.2013. 17:14:27

  Цицко добро ради посао, али није истина да нема проблема са режимом, итекако има. Први и кључни проблем је што му режим најављује ускраћивање таксе за сјечу шуме са подручја соколачке општине. Ту се води грчевита борба исто као што и Славко Вучуревић води борбу за требињске паре које режим пребацује приватницима из лакташенкове околине, наканада по киловату за потопљено земљиште. Други проблем су велики дугови преостали од ранијег снсд-овог бандитског општинског руководства.

Оставите одговор