Бореновић: Одвратно је било слушати Додика, како понавља Вучуревићеве лажи

Бореновић каже да је потпуно спокојан након оптужби, јер у њима нема ни слова истине, а да је Вучуревић имао било каква сазнања и сам би требао одговарати, будући да је и прикривање кривичног дјела кривично дјело.


Милановић: СНСД је пљувао Вучуревића, сада им је свједок сарадник

– Када се СНСД, као што је то урадио њихов Градски одбор у Требињу, па затим у Бањалуци, позива на клеветничке изјаве некога кога су годинама називали најпогрднијим именима, а сада им је то вјеродостојан "свједок сарадник", значи да су баш у проблему и да немају јачих аргумената против ПДП-а.


ПДП из Билеће одржао састанак са Вучуревићем

Општински одбор ПДП Билећа је синоћ одржао сједницу којој је присуствовао потпредсједник ПДП-а Славко Вучуревић. На сједници је, између осталог, разматрана политичка ситуација у овој општини те позиција ПДП-а у Скупштини општине Билећа.


НДП Требиње: Вучуревић мора боље сарађивати са Додиком

Градоначелник Требиња Славко Вучуревић треба да успостави бољу сарадњу са предсједником Републике Српске Милорадом Додиком и републичким инстутуцијама, јер се од Републике живи и од сарадње са њом, став је Градског одбора НДП-а Требиње.Вучуревић: Додик је кукавица и несрећа српског народа

Вруће је данас било у Требињу, а људи који се налазe на одговорним мјестима у РС – од Владике Григорија, преко Милорада Додика до Славка Вучуревића – показали су сву своју вјештину и знање, када треба отворено омаловажавати некога.Треба ли коментар: Вучуревић напао Вукановића

Градоначелник Требиња, Славко Вучуревић, данас је на конференцији за медије у малој сали Градске управе диктафоном "гађао" новинара БН Телевизије, Небојшу Вукановића и предложио му да купи литру маслиновог уља.