Вучић: Неће бити промјене премијера

Потпредсједник Владе Србије Александар Вучић изјавио је данас да неће бити промјене премијера, јер би то тренутно била лоша порука, али да ће вјероватно бити реконструкције Владе. Вучић је новинарима рекао да ће напредњаци, ако буду хтјели и буду били незадовољни радом премијера, тражити изборе, али да то за сада није случај. Он је поновио […]

недеља, март 24, 2013 / 16:40

Потпредсједник Владе Србије Александар Вучић изјавио је данас да неће бити промјене премијера, јер би то тренутно била лоша порука, али да ће вјероватно бити реконструкције Владе.

Вучић је новинарима рекао да ће напредњаци, ако буду хтјели и буду били незадовољни радом премијера, тражити изборе, али да то за сада није случај.

Он је поновио да неће бити било каквих промјена, осим реконструкције Владе, која зависи од онога што ће рећи његова странка СНС, преносе београдски медији.

Вучић је навео и да он "није као неки други и да не ради исто као такви".

"Мој циљ је модернизација Србије и напредак, а не у коју ћу фотељу да седнем", додао је Вучић.

Потпредсједник СПС-а Душан Бајатовић рекао је данас да питање промјене на премијерској функцији није отворено ни на једном међупартијском дијалогу социјалиста и напредњака.

"Све је ствар политичког договора, пре свега /премијера Ивице/ Дачића и Вучића, али у овом тренутку не видим проблеме у функционисању Владе који би довели до такве рокаде", навео је Бајатовић.Оставите одговор