Власеница: Изградња пословног центра

ВЛАСЕНИЦА – Предузеће "Зворничанка" из Зворника до краја августа изградиће у Власеници пословни центар у који ће да уложи око 1.700.000 КМ. Припремни грађевински радови на локацији бившег предузећа "Еластик" у Власеници већ су почели, а ове седмице фирма "Градекс" из Градачца требало би да почне и изградњу бетонске конструкције будућег пословног центра, изјавио је […]

понедељак, 11 априла, 2011 / 16:41

ВЛАСЕНИЦА – Предузеће "Зворничанка" из Зворника до краја августа изградиће у Власеници пословни центар у који ће да уложи око 1.700.000 КМ.

Припремни грађевински радови на локацији бившег предузећа "Еластик" у Власеници већ су почели, а ове седмице фирма "Градекс" из Градачца требало би да почне и изградњу бетонске конструкције будућег пословног центра, изјавио је данас Срни директор и власник "Зворничанке" Михајло Остојић.

"Пословни центар имаће око 2 200 метара квадратних корисног простора. У њему ће бити маркет површине око 1 000 метара квадратних, угоститељски дио са рестораном и кафићем и играоница за дјецу. На дијелу изнад маркета биће продаја бијеле технике, а у приземљу банка, пословни простори за изнајмљивање и дио за програм пољопривреде", рекао је Остојић.

Остојић је додао да је циљ изградње пословног центра, који ће се налазити поред фреквентних магистралних саобраћајница, понуда артикала широког асортимана потрошачима у Власеници и општинама у окружењу.