Вишеград се укључио у пројекат “Бољи живот на селу“

ВИШЕГРАД – Општина Вишеград укључена је у пројекат под називом „Побољшање животних услова на селу“ који је покренуло Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске, а којим је предвиђена обнова сеоске инфраструктуре. Пројектом је предвиђено да Министарство финансира обнову путева, водовода, канализационих система, пијаца, јавних објеката, електроснабдијевање и откуп и чување пољопривредних производа. За општине […]

уторак, септембар 21, 2010 / 09:29

ВИШЕГРАД – Општина Вишеград укључена је у пројекат под називом „Побољшање животних услова на селу“ који је покренуло Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске, а којим је предвиђена обнова сеоске инфраструктуре.

Пројектом је предвиђено да Министарство финансира обнову путева, водовода, канализационих система, пијаца, јавних објеката, електроснабдијевање и откуп и чување пољопривредних производа.

За општине које ће бити обухваћене пројектом Министарство ће обезбиједити по 180.000 КМ, с тим да оне учествују са још 20 одсто средстава.

Начелник општине Вишеград Томислав Поповић каже да ће општина припремити приједлог пројеката за обнову сеоске инфраструктуре и кандидовати их Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *