Ветерани честитали бившим и садашњим припадницима ВРС

Предсједник Ветерана ВРС, Душко Вукотић, потписује честитку која је стигла на адресу редакције Фронтала, те је преносимо у цјелости и без измјена. Свим бившим и садашњим припадницима Војске Републике Српске честитамо 21. рођендан са жељом да се рат више никада не понови али и да никада не изгубимо из сјећања овај свијетао дан наше националне […]

субота, мај 11, 2013 / 19:34

Предсједник Ветерана ВРС, Душко Вукотић, потписује честитку која је стигла на адресу редакције Фронтала, те је преносимо у цјелости и без измјена.

Свим бившим и садашњим припадницима Војске Републике Српске честитамо 21. рођендан са жељом да се рат више никада не понови али и да никада не изгубимо из сјећања овај свијетао дан наше националне историје.

Ветерани Републике Српске су, не случајно, сачували аутентичну скраћеницу Војске Републике Српске – ВРС, као и њен знак који смо преузели као свој. На овај начин ћемо на трајан и неизбрисив начин сачувати успомену на славну војску која се у четворогодишњем ратовању изборила за једину српску државу западно од Дрине.

Управо зато нећемо дозволити да ико нашу светињу Републику Српску руинира а најбољи пут за то је враћање достојанства Српском војнику!
 0 КОМЕНТАРА

 1. Понос и част немају употребну вриједност ако се не материјализују кроз стицање привредно-економских вриједности, ми то нисмо постигли и зато смо данас ми некадашњи брорци ВРС понижени и одбачени на маргине друштвених збивања!
  Нажалост срамну улогу у том понижавању бораца ВРС је имало само руководство БОРС-а, са пантелијом ћургузом на челу!

  Ово сам написао као одоговор на једном другом наслову теме, а није згорег да и овдје напоменем.

 2. ОТВОРЕНИ ФРОНТ који су формирали Еколошка партија и Ветерани потписујући споразум о сарадњи је потез који Српску враћа на прави пут.

  То је пут правде, посла и части, доста су нас бранили политичари, синдикати који немају раднике јер су фабрике уништене и опљачкане.
  Наравно највећа мрља српског народа је отуђено водство Борачке организације које је ову срамоту могло зауставити за један дан да су хтјели.

 3. sutjeska
  A reci mi šta preduzeti ukoliko u narednih mjesec dva Ćurguz kaže da okreće leđa Miletu i da nije ispoštovan tamo te da treba zaštititi borce i učesnike rata ….itd? Da li da mu vjerujemo? Da li da krenemo za njim? Da mu oprostimo što je jedno vrijeme griješio?

 4. Борачку организацију треба скинути са буџета, фино нека буду Удружење грађана као Ветерани и остали па нека се својим радом изборе за наклоност бораца, њихових породица и свих грађана.

  Нема противника власти ко прима плату од њега, да је само плату?

 5. “Свим бившим и садашњим припадницима Војске Републике Српске…“

  ?????
  ВРС више не постоји, па тако не постоје садашњи припадници ВРС.

 6. Симо
  Формално-правно твој коментар је исправан.
  Међутим, честитка је упућена онима који 12. мај доживљавају као рођендан ВРС и који је још увијек носе у срцу. Сигуран сам да таквих има и данас. А срце је важније од „нарукавља“ које је ипак само дио одјеће. Ето Симо јавих се и ја жив и здрав које и теби желим!

 7. sutjeska
  Pitao sam te, šta misliš da li treba pružiti šansu Ćurguzu da se promijeni i da počne raditi u interesu boraca i da to napravi jedinstvenu boračku organizaciju kojoj bi on možda opet bio na čelu ali promijenjen i ispravan? Misliš li da bi to bilo moguće?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *