Вукотићеви ветерани отворено на страни Милорада Додика на изборима

Удружење "Ветерани Републике Србије" упозорили су да се "врше врло озбиљне припреме за убиство предсједника `Ветерана Републике Српске` Душка Вукотића који би довео до међусрпског сукоба у Бањалуци и неизбјежне међународне интервенције, чиме би били спријечени општи избори и онемогућена побједа Милорада Додика за првог озбиљног српског представника у Сарајеву".


Вукотић из ветерана најављује контраскуп на Тргу Крајине?

Предсједник Удружења "Ветерани Републике Српске" Душко Вукотић поручио је да је Српска изнад сваке индивидуалне жртве и да то мора да разумије и Давор Драгичевић, отац трагично настрадалог Давида Драгичевића из Бањалуке.


Душко Вукотић: Између глупсона и масона

Зажелио сам се зезања. Дјетињарија и малог фудбала. Дивљења самом себи за добар дриблинг и фелшовани лоб. Доброг вица и још једног гледања Форест Гампа. Доброг текста на Фронталу и надмудривања са српским и федералним никовима.Протест бораца ВРС: Бунт поштењака

Око двије хиљаде демобилисаних бораца Војске Републике Српске окупило се данас у парку Младен Стојановић, а затим мирно прошетало до бањолучког трга Крајине.Улица и мотке

Разумљиво је зашто се улице и мотки плаши свака власт. Али, зашто их се плаши опозиција? Борци (радници, сељаци), студенти, пензионери…? Многи прижељкују, али се плаше.


Мобилизација!?

Лијепо је чути да ће се 24.октобра у Палама састати Први посланички сазив из 1991. Надам се да ће са овог свечаног скупа пар овала прасетине отићи и у хашки казамат. Мада, било би баш пригодно кад би на том скупу био служен војнички пасуљ.