Вече оријенталног плеса посвећено Маји Пуришић

Оријентално вече "Orient Journey Vol. 3 – In memoriam to Maja Purisic" одржаће се сутра, 28. априла у 20 часова у амфитеатру бањалучког Дома омладине. У једноипочасовном програму публици ће се представити око 50 плесачица из Плесног студија „Ориана & Ориа“, „Фараон“ и „Атика“ из Бањалуке, те гошћа из Београда Нана из ПС „Трибалика Д. […]

петак, 27 априла, 2012 / 10:56

Оријентално вече "Orient Journey Vol. 3 – In memoriam to Maja Purisic" одржаће се сутра, 28. априла у 20 часова у амфитеатру бањалучког Дома омладине.

У једноипочасовном програму публици ће се представити око 50 плесачица из Плесног студија „Ориана & Ориа“, „Фараон“ и „Атика“ из Бањалуке, те гошћа из Београда Нана из ПС „Трибалика Д. Ц“.

Бањалучани ће моћи видјети сву разноврсност и раскош овог плеса, откривају из ПС „Ориана & Ориа“ , јер ће се плесати разни стилови и подстилови.

– Циљ догађаја је да је Мају бар кроз наш плес оживимо, јер је она била јако ведра особа. И да се никад не заборави – каже оснивачица, кореографкиња и инструкторка овог плесног студија Александра Тешановић.

Улаз је пет КМ. Карте се могу купити у Дому омладине прије почетка плесне представе.

Организатор је ПС „Ориана & Ориа“ из Бањалуке.