Умна контрола ајфона

Да контролишете Aјфон, или бар графику на њему, а то би требало да вам омогућава уређај под називом XWave, који уз помоћ бесплатне апликације за Ајфон ради управо то. Ова справа наводно очитава ваше мождане таласе, па ће вам уз бесплатну XWave апликацију, омогућити да помјерате лопту на екрану вашег ајФон, Ајпод тач, или Ајпеда. […]

среда, 29 децембра, 2010 / 11:58

Да контролишете Aјфон, или бар графику на њему, а то би требало да вам омогућава уређај под називом XWave, који уз помоћ бесплатне апликације за Ајфон ради управо то.

Ова справа наводно очитава ваше мождане таласе, па ће вам уз бесплатну XWave апликацију, омогућити да помјерате лопту на екрану вашег ајФон, Ајпод тач, или Ајпеда. Све што је потребно је да своје мисли усмјерите и фокусирате се на лопту, и она ће се помјерати на горе.

Осим тога, ова комбинација може да вам помогне и да достигнете нирвану, или бар тако кажу произвођачи, и то мјерећи степен опуштености.

Иако је апликација бесплатна, сам уређај није бесплатан, а није јефтин. Кошта 99 долара, а како функционише можете видети у приложеном видеу.Оставите одговор