Умјесто једне: Фронтал кандидује двије љепотице параде за Дан РС

На првом мјесту је похвално, што су се неки медији сјетили да војнополицијску параду у част Дана Републике Српске испрате и садржајима као што су "Љепотица из заставног вода".

уторак, 14 јануара, 2020 / 15:14

Ових дана имали смо прилику видјети дјевојку која је била и прошле године (?) присутна у заставном воду, али је нико није примјећивао у предизборном отаљавању посла, у којем није било заставног вода Српског пука, који (за разлику од полиције) на рамену носе двоглавог орла династија Немањић и Карађорђевић.

Није их било ни ове године.

Посебно нико нашу лијепу Српкињу, чуварку заставе (скроз смо џендер сензитивни) није раније издвојио као фотографију дана. Па да се о њој напише и вијест. И двије.

И то је добро. Напредујемо. Бићемо и у пропагандно-социолошком смислу још бољи наредне године. Дан Републике (Српске) је низ светковина у које не да може, него се и мора укључити модна индустрија.

Камо да се купе по разумној цијени мајице:

Дан Републике Српске 2020!

За сва времена!

Ово, оно, пола милиона марака.

У том смислу Фронтал.РС бесплатно препоручује још два женска лица у униформи са црвено-плаво-бијелом тробојком, али са све Калашњиковом АК-74 у рукама. (мисли се насловна фотографија)

Овдје користимо прилико да посебно нагласимо то колико су бољи, уједначенији и уопште увјежбанији приликом гажења стројевог корака били припадници младих полицијских ешелона, у односу на стару гарду.

Идуће године их снимите, ове двије дјевојке, да оне са пластичним ноктима виде како цуре растављају и састављају аутоматску пушку за норму прописану у полицијској школи, па ћете осјетити како вас дрма катарза пропагандног напретка.

Живјела Република Српска!