Улијећу у прави тренутак: На помолу филм о Растку Немањићу

Након што је серија Немањићи подгријала атмосферу снажном кампањом и чини се добром продукцијом, продукцијска кућа Кошутњак прави ни из чега сервира филм Принц Растко српски.

субота, август 19, 2017 / 23:07

Тако ће најахати на талас интересовања за ову тему, нарочито ако се у биоскопима појави нешто прије почетка серије која се хвали одличном продукцијом.

У случају трејлера пред нама, ње тешко да има, а снимак пред вама не даје ништа. Једино што је за похвалу је то што је главни глумац прилично непознат, што је добро када се тумаче иконичне историјске личности.

Играни филм Принц Растко српски по сценарију Милована Витезовића режира Мирослав Лекић, а у главној улози је студент четврте године Факултета драмских уметности Филип Хајдуковић.

У улози Стефана Немање Жарко Лаушевић, његову жену Ану игра Наташа Нинковић, кнеза Мирослава – Миодраг Кривокапић, Вукана – Игор Ђорђевић, у улози Вуканове супруге Каталене – Слобода Мићаловић, Стефана Првовенчаног игра Милош Тимотијевић, нејгову супругу Јевдокију – Нина Јанковић, учитеља – Драган Петровић Пеле а челника Војина Љубомир Бандовић.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *