Убијен Србин код Ђаковице

Ацко Путник (51) из Ораховца преминуо је у болници у Призрену од посљедица рањавања. На њега и његовог двадесетпетогодишњег сина Добрицу пуцано је ноћас око 02.30 у селу Зрзе код Ђаковице. Како за наводе српски извори, младић је погођен у руку и стомак и ван је животне опасности. Портпарол Косовске полиције за регион Призрена Хазир […]

недеља, октобар 2, 2011 / 13:14

Ацко Путник (51) из Ораховца преминуо је у болници у Призрену од посљедица рањавања. На њега и његовог двадесетпетогодишњег сина Добрицу пуцано је ноћас око 02.30 у селу Зрзе код Ђаковице.

Како за наводе српски извори, младић је погођен у руку и стомак и ван је животне опасности.

Портпарол Косовске полиције за регион Призрена Хазир Бериша рекао је да је на оца и сина пуцано ноћас нешто иза поноћи када су излазили из ресторана.

“Претпоставља се да је на ове људе пуцано из засједе када су излазиле из ресторана. Полиција је завршила увиђај и извршила претрес на неколико локација у близини ресторана у Зрзу, гдје су се убиство и рањавање догодили”, рекао је Бериша.

Према незваничним наводима на Србе је пуцано из калибра 7,62 милиметра највјероватније кинеске производње. Пуцано је из возила у покрету.Оставите одговор