У Лакташима промоција књиге Свети штап

ЈУ Народна библиотека „Веселин Маслеша“ Лакташи вас позива на промоцију романа „Свети штап“ Живка Вујића, која ће бити одржана у петак, 2. новембра 2018. године са почетком у 19.00 часова.

среда, 31 октобра, 2018 / 17:23

У питању је роман, о епископу бањалучком Платону и његовој трачичној судбини. Прича је поткријепљена поузданом историјском грађом и вјеродостојним описима и као таква, представља драгоцјен допринос познавању животописа епископа и свештеномученика Платона Јовановића.

О роману „Свети штап“, на промоцији ће, поред аутора, говорити рецензенти др Александар Саша Грандић, мр Жељко Вујадиновић и проф. Радана Вила Станишљевић.

Улаз на промоцију је слободан.


Живко Вујић (1947, Љубатовци)је завршио Факултет организационих наука у Београду. Писањем и објављивањем у часописима и листовима се бави од 1965. године. Заступљен је у многим антологијама, зборницима и збиркама пјесама, прича и афоризама. За поезију, прозу и сатиру награђиван на домаћим и међународним конкурсима. Превођен на њемачки, енглески, бугарски и македонски. Члан Удружења књижевника Српске, Удружења писаца Србије, Савеза књижевника у отаџбини и расејању. Досад је објавио 23 књиге поезије, прозе и сатире.Оставите одговор