Tребиње: Марко Митровић нови предсједник Клуба одборника СНСД

Марко Митровић нови је предсједник Клуба одборника СНСД-а у Скупштини града Требиње, саопштено је из странке. Досадашњи предсједник Клуба одборника СНСД-а Драган Сорајић смијењен је због учествовања у скупштинској већини у требињском парламенту и сарадње са новим властима у овом граду, мимо одлука органа Општинског одбора или руководства странке. Сорајић је истом одлуком искључен из […]

четвртак, децембар 6, 2012 / 15:39

Марко Митровић нови је предсједник Клуба одборника СНСД-а у Скупштини града Требиње, саопштено је из странке.

Досадашњи предсједник Клуба одборника СНСД-а Драган Сорајић смијењен је због учествовања у скупштинској већини у требињском парламенту и сарадње са новим властима у овом граду, мимо одлука органа Општинског одбора или руководства странке.

Сорајић је истом одлуком искључен из СНСД-а. О промјенама у Кубу одборника СНСД-а у Требињу данас су обавијештени одборници Скупштине града на наставку конститутивне сједнице на којој су изабрана скупштинска радна тијела.

Предсједник градског парламента Слободан Пртило сазвао је другу сједницу Скупштине града за 12. децембар, када ће одборници, између осталог, разматрати информацију о извршењу буџета града од 1. јануара до 30. септембра ове године.0 КОМЕНТАРА

  1. Какве везе има Билећка коалиција са предсједником клуба посланика из Требиња?!?
    У Билећи је састављена последња реална коалиција јер другачије није могло, а власт мора да се формира па каква је таква је. СДС-у је нуђено све да иду у власт али стари интересни кадрови СДС-а нису дали Горану Бошњаку да буде замјеник начелника, а дали су му да на његову памет побере гласове па онда ко хијене да разграбе функције, а кад то није прошло онда су рекли е кад нама маторим дртинама СДС-а нико ништа не нуди нећемо онда дати ни овим младим снагама јер ко ће преживити толику завист и љубомору у наредне 4 године. СДС се свима згадио за сва времена. Велики шљам је око те странке у Билећи. Све интересџија до интересџије. Повраћа ми се !

  2. Očigledno nekome treba posebno objašnjavati.Kritika je upućena stranci PDP koja kao opoziciona stranka na sve strane kritikuje vlast koju čini između ostalih i SNSD,a sa njima ide u formiranje vlasti.Naš narod bih rekao,jedno pričaš,drugo misliš,treće radiš.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *