Типса и Виктор у осмини финала Париза

Српски тенисер Јанко Типсаревић пласирао се у осмину финала Мастерс турнира у Паризу, пошто је данас у другом колу савладао Американца Алекса Богомолова са 6:1, 6:0 после свега 55 минута игре. Други рекет Србије је само почетни гем препустио противнику, да би га у наставку меча просто прегазио снажном и прецизном игром са основне линије. […]

среда, 9 новембра, 2011 / 14:16

Српски тенисер Јанко Типсаревић пласирао се у осмину финала Мастерс турнира у Паризу, пошто је данас у другом колу савладао Американца Алекса Богомолова са 6:1, 6:0 после свега 55 минута игре.

Други рекет Србије је само почетни гем препустио противнику, да би га у наставку меча просто прегазио снажном и прецизном игром са основне линије.

Типсаревић ће се у борби за четвртфинале састати са Чехом Томашом Бердихом, против кога води у међусобним дуелима са 4:0.

Виктор Троицки пласирао се у осмину финала Мастерс турнира у Паризу, пошто је данас у другом колу савладао Украјинца Сергија Стаковског са 6:4, 6.4.

Трећи рекет Србије ће се за мјесто у четвртфиналу борити са побједником српско-хрватског дуела Новак Ђоковић-Иван Додиг.

Троицки је са првим тенисером свијета до сада играо десет пута и само једном био успјешнији, док се са Додигом није састајао.Оставите одговор