Теслић: Ухапшен због силовања маћехе

Полиција из Теслића ухапсила је лице са иницијалима Н. Ј. настањено у овој општини, под сумњом да је извршио кривично дјело силовања. Према ријечима портпарола Центра јавне безбједности Добој Љерке Станимировић, Н.Ј. је јуче у пријеподневним часовима силовао маћеху. "Н.Ј. је дошао кући у алкохолисаном стању и, затекавши маћеху у кухињи, физички је савладао, оборио […]

уторак, 24 маја, 2011 / 12:42

Полиција из Теслића ухапсила је лице са иницијалима Н. Ј. настањено у овој општини, под сумњом да је извршио кривично дјело силовања.

Према ријечима портпарола Центра јавне безбједности Добој Љерке Станимировић, Н.Ј. је јуче у пријеподневним часовима силовао маћеху.

"Н.Ј. је дошао кући у алкохолисаном стању и, затекавши маћеху у кухињи, физички је савладао, оборио на лежај и над њом извршио полну радњу", навела је Станимировић.

Она је појаснила да се потом силована жена успјела ослободити и покушала искочити кроз прозор, али ју је Н.Ј. поново савладао, те још једном покушао силовати.

"Оштећена се успјела отргнути и побјећи из куће. Током физичког савладавања, оштећена је задобила повреде по тијелу у виду модрица", навела је Станимировић.

Силоватељ са иницијалима Н. Ј, који је живио са оцем и маћехом у заједничком домаћинству, приведен је, а по окончању криминалистичке обраде биће предат у надлежност добојског Окружног тужилаштва.Оставите одговор