Текст о Додику и Савезу за промјене

Након тешких оптужби за издају које је предсједник Републике Српске упутио представницима политичких партија из Савеза за промјене, услиједило је саопштење у којем СЗП узвраћа Додику оптужбама за тешки криминал. Господине Додик, како коментаришете данашњe саопштење Савеза за промјене, у којем вас оптужују за криминал? Господо из Савеза за промјене, како коментаришете данашње оптужбе предсједника […]

понедељак, 11 јануара, 2016 / 21:46

Након тешких оптужби за издају које је предсједник Републике Српске упутио представницима политичких партија из Савеза за промјене, услиједило је саопштење у којем СЗП узвраћа Додику оптужбама за тешки криминал.

Господине Додик, како коментаришете данашњe саопштење Савеза за промјене, у којем вас оптужују за криминал?

Господо из Савеза за промјене, како коментаришете данашње оптужбе предсједника Српске да сте издајници, изречене поводом вашег саопштења у којем га оптужујете за криминал?


Господине Додик, како коментаришете данашње саопштење Савеза за промјене, објављено поводом ваших оптужби да је СЗП издао Српску, а које су настале након њиховог саопштења у којем вас оптужују за криминал?


Господо из СЗП-а, како коментаришете данашње изјаве предсједника Додика у којима вас је отпужио за – ни мање ни више, него, издају – а које су испровоциране вашим саопштењем издатим након што је предсједник Српске коментарисао ваше саопштење пуно оптужби како је он, наводно, криминалац?

Господине Додик, како коментаришете посљедње саопштење Савеза за промјене – реакцију на оно што сте изјавили након саопштења Савеза за промјене издатог поводом ваших коментара, насталих послије њиховог саопштења у којем вас оптужују за криминал?


(Након тешких оптужби за издају које је предсједник Републике Српске упутио представницима политичких партија из Савеза за промјене, услиједило је саопштење у којем СЗП узвраћа Додику оптужбама за тешки криминал)


Господине Додик, како коментаришете…0 КОМЕНТАРА

 1. Sve je gola istina.Svaka im cast jedni o drugim samo istinu govore
  Dodik i ostale rezimlje su lopovi koji kraduckaju budzete opstina i republike
  A ovi su izdajnici na kvadrat koji dobijaju naloge u stranim ambasadama vb i cemerike

  Stvari stoje ovako.
  Dodik kupi kajmak pricama o patriotizmu i srbovanju jer zna da takva prica kod naroda prolazi.
  A ovi su ljubomorni na Dodika i oni bi isto pricali i srbovali ali ne smiju od svojih gadza u stranim ambasadama jer su im to strogo zabranili a i Bakir bi se naljutio na njih.

  Sve u svemu djikani braco najebali smo