Taдић и Чола кафендисали

Кандидат за предсједника Србије листе „Избор за бољи живот – Борис Тадић“ попио је кафу са познатим пјевачем Здравком Чолићем. О чему су двојица рођених Сарајлија разговарала уз кафу у београдском клубу "Комунале", у подножју Калемегдана, новинари нису успјели у потпуности да чују, али је Тадић открио да, када заврши радни дан "укључи појачало и […]

недеља, април 29, 2012 / 20:23

Кандидат за предсједника Србије листе „Избор за бољи живот – Борис Тадић“ попио је кафу са познатим пјевачем Здравком Чолићем.

О чему су двојица рођених Сарајлија разговарала уз кафу у београдском клубу "Комунале", у подножју Калемегдана, новинари нису успјели у потпуности да чују, али је Тадић открио да, када заврши радни дан "укључи појачало и гитару и отпјева Подлугове".

На питање зашто се одлучио да баш са Чолићем попије поподневну кафу, Тадић је уз осмијех одговорио: "Па питајте Чолића зашто је одлучио да попије кафу са мном".

Познати пјевач је објаснио да су њих двојица стари пријатељи и да је Тадић био на његовом концерту на Ушћу, на шта је лидер демократа "убацио" да то није једини концерт на коме је присуствовао, али и да их повезује то што су обојица рођени у Сарајеву.

Тадић је подијелио са представницима седме силе и то да су све другарице његове сестре још у Сарејеву биле заљубљене у популарног Чолу.

"Први пут сам за њега чуо седамдесетих година када је била популарна пјесма ‘Гори ватра’. Био је један студент Енглез који је био у размјени студената и он је био одушевљен том пјесмом", подијелио је Тадић своја сјећања.

Ипак, његова омиљена пјесма је "Синоћ ниси била ту".

"Синоћ ниси била ту да ми мало снаге даш – а то је страшна пјесма", рекао је Тадић.

Незаобилазна је, према његовим ријечима и "Април у Београду", која је толико романтична да претпоставља да умирује женска срца.

"А, то је евергрин. То је пјесма која остаје", узвратио је Чолић.

Тадић је похвалио пјевачке способности познатог пјевача, за кога сматра да има "кристални глас", не само у Југоисточној Европи, већ и шире.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *