СУДЊА НОЋ (JUDGMENT NIGHT)

Ваља само музика. Сви некадашни падавичари га са носталгијом изнајме или сниме са интернета, очекујући да ће пратити квалитет истоименог албума. Разноликог споја између репера, и мало настранијих припадника рокенрол културе. Аудио предестинација популарности група као Бади каунт, Рејџ агејнст д машин, Клоуфингер, Дие Крупс, Линкин парк и сличних мјешаних салата. Јединствена прилика да чујете […]

уторак, октобар 11, 2011 / 07:53

Ваља само музика. Сви некадашни падавичари га са носталгијом изнајме или сниме са интернета, очекујући да ће пратити квалитет истоименог албума.

Разноликог споја између репера, и мало настранијих припадника рокенрол културе. Аудио предестинација популарности група као Бади каунт, Рејџ агејнст д машин, Клоуфингер, Дие Крупс, Линкин парк и сличних мјешаних салата. Јединствена прилика да чујете Соник Јут, Ливинг Колор, Прл џем; у садјеству са Сајпрес Хил, Ајс-Т, Ран-ДМЦ и иним. Док обрађују ствари од Експлојтед. Напримјер. (Јел’ де не звучи фенси кад их пишеш ћирилицом?)

У односу на младалачко одушевљење звуком, слика потпуно разочара. Не иду у пар, нити их редитељ мјеша на задовољавајући начин. Неубједљива и слабо мотивисана прича, о момцима из финог комшилука. Три бијелца и црнац.

Да би стигли на бејзбол утакмицу, у набуџеној ауто-кући препуној луксуза, скрену пречицом. Преком прече, наоколо ближе. Никако не могу изаћи из лошег комшилука. Виде убиство, и онда их убице јуре цијелу ноћ. Након социолошке луднице, неко ипак преживи. Које је боје коже? Ко ово пита, сусреће себе као срећног добитника.

Акција. Акција. Наивна. Наивна.

(Редитељ: Стивен Хопкинс; Улоге: Емилио Естевез, Куба Гудинг, Денис Лири)Оставите одговор