Џобс у логу Епл-а

Студент, који је унио измјене у чувени лого компаније Епл, добио је 200.000 порука подршке. У августу, када се Стив Џобс повукао са мјеста извршеног директора копмпаније Епл, Џонатан Мек (19) студент друге године графичког дизајна на Политехничком универзитету у Хонгконгу, убацио је профил Џобса умјесто загрижене јабуке, чувеног Епл лога. Након смрти Стива Џобса, […]

уторак, октобар 11, 2011 / 07:58

Студент, који је унио измјене у чувени лого компаније Епл, добио је 200.000 порука подршке.

У августу, када се Стив Џобс повукао са мјеста извршеног директора копмпаније Епл, Џонатан Мек (19) студент друге године графичког дизајна на Политехничком универзитету у Хонгконгу, убацио је профил Џобса умјесто загрижене јабуке, чувеног Епл лога.

Након смрти Стива Џобса, дошло је до великог интересовања за тај дизајн лога, а поруке су почеле да пристижу из цијелог свијета. Амерички и њемачки медији су већ контактирали Џонатана како би добили право на лого.

Претпоставља се да су стигле и понуде за посао, али Џонатан жели прво да заврши факултет, па онда да ради.

Он планира да контактира Епл како би разговарао о правима на нови лого, с обзиромна то да је његов дизајн у великој мери инспирисан оригиналним заштитним знаком те калифорнијске компаније коју је Џобс основао.

Уколико Аппле и студент постигну споразум, Мек каже да ће сав приход донирати за истраживања рака.Оставите одговор