4 КОМЕНТАРА

  1. Код мене у згради неко константно пљују по стубишту.
    Нема шта нисам писао од молбе до пријетње да ћу поставити камере о трошку зграде.
    Ова измишљена криза у Сарајеву изгледа да би могла помоћи, гдје год имаш проблем поставити крпу са амблемом да се пљувач може обрисати око уста или у овом случају обрисати руке.
    Могу и љиљани,трокут или она са првим бијелим пољем,крпа је закон.

  2. Prije rata drugar u Sarajevu živio u ulici u kojoj je pred zgradom bilo dvije kante za smeće i na dnu ulice kontejner. Dvije kante su zbog kapaciteta uvjek bile zatrpane smećem pa su postale leklo pacova smrada …i stanari se dogovore, očiste smeće maknu kante i napišu „Zabranjeno bacanje smeća kućni savjet“ i naravno povelika tabla od kartona je već sjutra bila samo dio velike gomile smeća. Nakon par dana na istom mjestu je bilo čisto ko apoteka a na prvom zidu je bilo rukom napisano na A4 „zabranjeno bacanje smeća Fudo“ Fudo je bio lokalni jalijaš i to je jedini način na koji funkcionišemo i tako smo dospjeli dovde a Fudo se samo drugačije zove

  3. Fudo je kriv! Tako smo dospjeli dovde. Nema nikakve veze to što je osnovno kućno vaspitanje kod većine 0, a elementarna kultura na nivou larve iz osušenog izmeta koji je neko istovario iza škole u centru grada zato što ga tu redovno stigne posle kilo prasetine i bokala graševine. Natrag na osnove humanog ponašanja. Vežba za danas: Hvala – Molim Lepo. Neobuzdani sadisti i stanovnici urbanih sredina u pokušaju.