Српска и грб: Одбљесци достојанства

У близини Клинике за психијатрију у Бањој Луци, још стоји табла која није претрпила културни геноцид и још увијек подсјећа да су у Републици Српској живјели Срби са својим обиљежјима.

Млади духом

Морате признати да им је заиста младалачки аутомобилчић, а Фронтал.РС поздравља кориштење српског писма у сврхе борбе против старости и изумирања.


Српски кишобрани

Прије неколико година, постављање кишобрана поврх Господске улице у Бањој Луци је представљано као космички оригиналан потез и невиђена домишљатост.Мачкића пећина

Спелеолошки туризам би био нешто што би имало приличне шансе на успјех, али вјероватно је много битније организовати још једно тениско првенство ове године, зар не?Дервиши: Побуна на Путу српских бранилаца

Ова фотографија је на толико начина сублимација стања у којем се налази наша културно геноцидисана нација, односно стања и правца дјеловања државних органа Републике Српске.


ЕУ у БЛ – нула бодова

Већ смо писали о томе да је Музеј савремене умјетности Републике Српске више простор за најам у служби оваквих манифестација, него што развија и чува домаћи аутентични израз.