Трипут сијеци, једном мјери

Жељка Цвијановић свечано је отворила реконструисани простор у Музеју савремене умјетности, тако да у њеном мандату није само одликовала, већ је и обновљена ова институција, о којој је Фронтал.РС више пута писао као о типичном примјеру незаступања културне политике Српске, већ да осим као свадбени салон, служи и као сервис амбасада земаља НАТО.


Лука Маријупољ: Пластика и дрво

Крај натписа који обавјештава да се на том мјесту одлаже поливинилхлоридска амбалажа, читаво море дрвених клинова које нико још није одлучио да сакупи.


Точка-У-цвијећу

Ракетни систем са дометом 120 километара произведен у вријеме Совјетског савеза, доживио је злогласност у рукама украјинских националиста.Седмица Маријупоља: Ратни туризам

У самом центру Маријупоља. Преко пута Храма покрова пресвете Богородице, налази се туристичка агенција, на чијем прозору су још увијек понуде за одмор на егзотичним дестинацијама.Седмица Маријупоља: Представа у позоришту

До ослобођења Маријупоља од неонацистичких снага и снага војне хунте у Кијеву, који су на власт дошли насиљем и војним пучем 2014. године, објављујемо призоре из овог града као наш "Фото дана".