Штулић објављује на Јутјубу

Фронтмен бенда Азра, Бранимир Џони Штулић објавио компилацију од 18 напознатијих обрада народне и поп музике. Џони Штулић је током протеклих неколико дана на Јутјуб каналу бенда објавио 18 нових пјесама. Није реч о његовим ауторским дјелима, већ о обрадама најпознатијих пјесама народне и забавне музике. Међу њима су пјесме "У лијепом старом граду Вишеграду", […]

среда, август 8, 2012 / 16:04

Фронтмен бенда Азра, Бранимир Џони Штулић објавио компилацију од 18 напознатијих обрада народне и поп музике.

Џони Штулић је током протеклих неколико дана на Јутјуб каналу бенда објавио 18 нових пјесама. Није реч о његовим ауторским дјелима, већ о обрадама најпознатијих пјесама народне и забавне музике.

Међу њима су пјесме "У лијепом старом граду Вишеграду", "Добро јутро, мој бекријо", "Нема љепше дјевојке", "Слику твоју љубим", "Волем дику", "У рану зору"…

"Успјеле су песме, добрано су успјеле", изјавио је Џони у интервјуу за "Дневни аваз", и објаснио да је народне песме снимио зато што не дели музику на категорије, већ на добру и лошу.

"Пјесма је пјесма. Народне, које су сачуване, углавном на мелодију иду, а најважније ми је то што ово нико пре мене није урадио. Мени је требало за овај пројект 20-30 година, то су два агрегатна стања, као струја 110 и 220 волти", додао је.

Послушајте.Оставите одговор