Сопотов Космос

Бањолучки бенд Сопот објавио је данас ови сингл "Космос", као најаву новог албума овог састава под називом "Сопотник". Sopot – "Kosmos" by tmmpromo Сопот својим обожаваоцима и обожаватељкама, као и онима који ће то тек постати, поклања нови сингл под називом “Космос”, који можете преузети на редизајнираном сајту бенда http://www.sopotproject.com/, те са престижног екс Ју […]

понедељак, август 1, 2011 / 14:43

Бањолучки бенд Сопот објавио је данас ови сингл "Космос", као најаву новог албума овог састава под називом "Сопотник".

Sopot – "Kosmos" by tmmpromo

Сопот својим обожаваоцима и обожаватељкама, као и онима који ће то тек постати, поклања нови сингл под називом “Космос”, који можете преузети на редизајнираном сајту бенда http://www.sopotproject.com/, те са престижног екс Ју музичког магазина http://www.timemachunemusic.org/.

Овај прави љетњи сингл освјежиће Ваше слушне органе, јер нешто слично до сада сигурно нисте чули! Зато навалите да Ваш компјутер, звучнике и бубице напуните космичком енергијом која стиже директно из Бањалуке, мјесту судара даба и балканског фолклора.

Шта је то Сопотов “Космос“?

Сопотов „Космос“ је небеска хармонија коју треба препознати, уживати у њој и пјевати с њом, јер живот сија и усрећује створења. Космос је мјесто борбе мрака и свјетлости, а његов Творац, који је у пјесми представљен као занесени умјетник, у бесконачном је процесу стварања.

Пјесма емитује позитивне вибрације даба прожетог балканском меланхолијом, а стихови су инспирисани Његошевом „Лучом микрокозмом“.

Сопот само за Вас открива да “Космос” отвара трећи албум радног назива “Сопотник”, који ће закуцати на Ваше уши, очи, мисли и кукове до краја ове године.

Након избацивања овог сингла, чланове најпопуларнијег бањалучког састава очекује снимање спота за исти.

Зато прије визуелизације овог хита не чекајте да пропустите васионски удар једног од најориганилнијих бендова који су се појавили на нашим просторима, јер довољан је само један клик за скидање на http://www.sopotproject.com/ или http://www.timemachinemusic.org/!

Али то није све, јер вријеме на СОПОТНИКУ тек почиње да откуцава за судар са свемирском енергијом! Зато је бенд за све оне који воле нешто ново и другачије припремио мноштво изненађења која Вас тек очекују!

Четворка коју чине фронтмен и вокал Петар Топаловић, гитариста Ђурица Штула, клавијатуриста Милан Аћимовић и бубњар Саша Предојевић стога Вам поручују:

Слушаћемо се и гледаћемо још!Оставите одговор