СНСД и прелетач из СДС направили већину у Трнову

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Трново Горан Вујичић изјавио је да је у овој општини успостављена нова скупштинска већина предвођена СНСД-ом, након што је подржан захтјев ове странке да се верификује одборнички мандат Груји Влашком из Српске радикалне странке "Др Војислав Шешељ". Вујичић је изразио задовољство чињеницом да је након годину и по дана успостављена скупштинска […]

понедељак, 28 децембра, 2015 / 15:11

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Трново Горан Вујичић изјавио је да је у овој општини успостављена нова скупштинска већина предвођена СНСД-ом, након што је подржан захтјев ове странке да се верификује одборнички мандат Груји Влашком из Српске радикалне странке "Др Војислав Шешељ".

Вујичић је изразио задовољство чињеницом да је након годину и по дана успостављена скупштинска већина и верификован мандат Влашком, будући да је, како је рекао, "СДС то онемогућавао кршећи законе, што је имало за резултат блокаду општине Трново", саопштено је из СНСД-а.

На приједлог Клуба одборника СНСД-а, дневни ред 15 редовне сједнице допуњен је са три нове тачке и то разрјешење члана верификационе комисије, именовање новог члана верификационе комисије и верификација мандата.

Шеф Клуба одборника СНСД-а Трново Вељко Влашки рекао је да је приликом гласања, од укупно 13 одборника, колико има скупштина општине Трново, седам одборника СНСД-а и један одборник СДС-а гласало за усвајање дневног реда.

Начелник, одборници и остали чланови СДС-а су након тога напустили засједање скупштине, док су остали одборници наставили рад на основу усвојеног дневног реда.