СНС: Формиран градски одбор у Бањој Луци

Српска напредна странка десетог маја биће домаћин новог састанка опозиционих странака у највећем граду Српске, на којем ће се наставити разговори о заједничком кандидату за градоначелника Бање Луке.  Српска напредна странка у Бањој Луци ће на предстојећим локалним изборима бити дио јединственог опозиционог блока, који ће побједити актуелну, неспособну и корумпирану власт СНСД-а и њихових […]

понедељак, април 30, 2012 / 13:29

Српска напредна странка десетог маја биће домаћин новог састанка опозиционих странака у највећем граду Српске, на којем ће се наставити разговори о заједничком кандидату за градоначелника Бање Луке.

 Српска напредна странка у Бањој Луци ће на предстојећим локалним изборима бити дио јединственог опозиционог блока, који ће побједити актуелну, неспособну и корумпирану власт СНСД-а и њихових привјесака, саопштено је из СНС.

У циљу што боље припреме за локалне изборе на изборној скупштини уз присуство преко 100 делегата јуче је формиран је нови градски одбор СНС у Бањој Луци .За његовог предсједника изабран је Саша Миловановић.

Писмо подршке формирању градског одбора СНС у Бањалуци послали су предсједник СНС Томислав Николић и предсједник Градског одбора СНС-а Београд Небојша Стефеновић, уз најаву њиховог скорог доласка у Бању Луку.

Подршку формирању новог одбора Српске напредне странке својим присуством дали су представници СДС, ПДП и СРС РС.

Српска напредна странка наставља да се шири и јача своју страначку инфраструктуру у Републици Српској.У Херцеговини је јуче формиран нови општински одбор у Билећи, а другог маја напредњаци Српске се формирати нови одбор и у Дервенти, стоји у саопштењу СНС РС.0 КОМЕНТАРА

 1. Неретко када се формирају нове организације било ког типа, некако „случајно“ се избегне најважнији део, а то је биографија титулара исте.

  У овом случају, ако је сва биографија и препорука то што је млађи рођак бившег генерала Миловановића, бивши обични војни полицајчић из „малог логора“ у Бањалуци и „пратилац“ неких тзв.виђенијих личности, онда слаба перспектива. Бањалуци је потребна много „јача“ особа уколико желе нешто озбиљно са овом странком.

 2. „славија“

  Зар би неко „јачи“ и „виђенији“ учествовао у причи на чијем је челу онај јазавац Адам Шукало? 😀

 3. Knin,

  Ма немој га тако називати, није он јазавац он је јадан. Мени њега кад га гледам једноставно дође жао. Он нема три чисте за ово где га је неко гурнуо.

  Јазавци су ови у које се многи куну.

 4. Синоћ гледам утисак недеље, гостовала нека дронфуља из гробарове партије, више личи на гранд пјеваљку, него и на шта друго, мало мало па хистерише, а највише ме дојмило кад ју је Оља питала за школску спрему Томе гробара, питали Тому прије подне, на ком је смјеру завршио мастер, Тома пет пута избјегао одговор, ваљда не зна, не зна ни ова, али је назначила да је најбаналније питање, питање о стручној спреми, дио прљаве кампање. Ако напредњаци у БЛ немају просторије, дајте им какав напуштени рудник, јер њихова политика једино успијева у мраку и влази.

 5. Dok vi pišete ovoliko o naprednjacima znači da vas to „nešto“ boli, ajte vi na sajt Nezavisnih novina „frajeri“ pa pod svojim imenom i prezimenom pišite nešto., ako smijete. Ovo samo pokazuje koliko ste vi isfrustrirani likovi .. A koliko sam čuo da su kancelarije naprednjaka u hotelu Vidović, imaju i struju, nije mrak, a nedavno je u rad pištena i klima, nema vlage 🙂

 6. Ако имају струју и климу, онда ће им цензус, односно његов прелазак, бити мисаона именица, нешто чему ће тежити, наравно, у паузама између бирања нових руководстава, анализа о броју пребјега у друге партије, ……..док се не самоукину.

 7. Чини ми се да Шукало није обавјестио ову наивну дјецу са слике, да суд треба ових дана да донесе одлуку о томе да ли је предсједник СНСа Адам Шукало или Јован Митровић.
  Циркус се наставља…

  B-)

 8. „Borac“

  Битно је!
  Шта се може очекивати од странке која нема предсједника, која нема просторије, која нема више од 2-3 полураспала одбора… 😉

 9. Ушао сам у странку након доласка на чело Адама Шукала, који ми је дјеловао као озбиљан и перспективан политичар, који ће извести на прави пут тада већ компромитовану странку.
  На жалост, испоставило се да је бахат и неспособан.

  Не смета ми ништа, само се понекад исмијем глупостима које долазе из онога у шта се данас претворио СНС. 😉

 10. „Добар гост“

  Тако је и мене Шукало некада лагао.

  Стање је слиједеће:
  – ради се о другом спору, суд тек треба да донесе одлуку
  – странка дугује 50 000 КМ још од прошлих избора
  – готово сви одбори су прешли у друге странке
  – из странке је изашло све што је ваљало
  – једини циљ Шукала је да обнови одборнички мандат у Градишци

  Та писма је вјероватно написао Шукало, Тома је давно дигао руке од СНСа у РС, подсјетићу те да већ двије године није долазио у странку у РС.

 11. Vode je oni koji su osnovali SRPSKU NAPREDNU STRANKU koji su nezadovoljni Šukalom,korumpranim pravosuđem koje obezbjedilo da Šukalo ostane na čelu SNS i potpuno ga uništi.Inače fotografija je stara 2 godine kad je u BL formiran GO odbor SNS U nedelju nije bilo iše od 20 ljudi. PODVALA !ALTERNATIVA RAZOČARNIM NAPREDNJACIMA JE SRPSKA NARODNA STRANKA!

 12. Slažem se KNIN brate ali mi nismo ludi da čekamo korumpirano pravosuđe da presudi ono što je očiigledno. ZATO SMO I REGISTROVALI NOVI SNS,SRPSKU NARODNU STRANKU! Pridruži se dok je vrijeme. NEMOJ PONOVO POGRIJEŠITI!

 13. Ова слика ми је нешто позната 😉
  Али занимљиво је колико се у коментарима појављује нових налога 🙂 све је, само не незанимљиво…

 14. Borac brate Srbine znaš li koja je cifra u pitanju?
  Zato je HADŽI JOVAN MITROVIĆ i izgubio na sudu zato što je Šukalo Dodikov igrač a Mitrović se otvoreno bori protiv Dodika,Pavića u Zvorniku a i šire..

 15. Srpska narodna stranka,

  ponavljam da ne gotivim Sukala, ali lijevcanin je to, mudar, kao i DODO, drže se oni vjeruj mi… a Mile drži sud, i tu ga je „ucjenio“, rijesio mu spor, dao love, i sad diktira sve. Cifru ne znam… hehehehe, ali sam cuo da piju kafu na igralistu u aleksandrovcu hahahaha, jeste naivni

 16. srpskanarodnastranka,

  jos nesto, zato se Sukalo i priblizio Mihaljici da ga pojede iznutra… a onaj Milovanovic je obavjestajac, vojni bezbednjak, oficir, izuzetno dobar sa Sotrom i Cubrijem, a bio kod Mihaljice generalni sekretar, a poslije ga Sukalo vrbovao kod sebe , i sad kao DODO ne stoji iza toga hahahah nemojte biti smijesni ..

 17. AJDE BOLAN KAKAV SNS , SRS I OVI NOVI S NARODNA S I OSTALA SRANJA ! KAKAV SUKALO , HADZI – MITROVIC , MIHALJICA I OSTALI SMRADOVI !! ALO LJUDI JEDAN I JEDINI JE COVIJEK ZA KOJEG SMIJETE GLASATI : MARKO PAVIC !!!!
  GO MARKO GO !!! RIJEC JE RIJEC !!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

 18. Sale? Znaš li ti onu staru istinitu : S kim si , takav si. Marko je u koaliciji i sa crnim đavolom samo da ima koristi. Taj se ne odmiče od vlasti Prije rata bio na vlasti kao vrli komunista. Palio i žario. U ratu sds, sada sa ovim đavolom, sutra sa svakim ko je na vlasti.
  Oko njega sve nepismeni i nikakvi ljudi. Mućak mu je glavna perjanica. A znaš kakav čovjek je mogao da dobije takav nadimak. Medjutim ukoliko bi između načelnika morao da biram Marka ili nekoga iz snsd-a, ili ko je sa njim u koaliciji, makar to bio i sds, morao bi birati manje zlo-Marka.

 19. Borac

  …a onaj Milovanovic je obavjestajac, vojni bezbednjak, oficir, izuzetno dobar sa Sotrom i Cubrijem, a bio kod Mihaljice…,

  Како ови епитети „моћно“ звуче…,чега безбедњак,чији обавештајац, и коме…, по хиљаду пута :P:P:P:P,

  Шминкер који је цео рат провео у Бањалуци, пазећи да му се пегла на хлачама не поквари.
  😛

 20. Напредњакиња,

  прихватам твоју сугестију и ево пишем ћирилицом, у праву си.
  Пошто и ја заступам идеју напредњаштва, дај ми број телефона :):):):):):):):);)

 21. Книн,

  ево неки твој коментар од раније, ти стварно нешто ниси добар :), а сад вичеш како је Митровић предсједник, а прочитај шта си раније писао хехехе,

  Knin, 20.07.2011. 10:16:05 [10292]
  „procesor“

  Какав год био Шукало, бољи је од Митровића, Алаџића, Кецмана и сличних.
  Морам те разочарати, било је само 39 делегата. Такође, медији нису навели да је договор са Митровићем био да Лука Кецман буде изабран за предсједника, па су делегати негодовали и натјерали Митровића да се кандидује.
  Та екипа око Митровића је катастрофална!

 22. Видим народ се расписао на тему СНС. Народе,браћо,господо и Господе (што би рекао Шојић),па ви са оволиким бројем коментара дајете на значају нечему што је апсолутно БЕЗНАЧАЈНО.
  Може ли опклада да СНС у РС неће имати одборника у више од 2 локалне заједнице.

 23. „Borac“

  О чему говориш? Никад нисам рекао да је Митровић предсједник, него да се пред судом води спор између њега и Шукала.
  Некада сам мислио да је Шукало мање зло за странку од њих двојице, сада мислим да из странке треба истјерати и једног и другог. Додуше, ако СНС не дође на власт у Србији, сами ће лагано изаћи из те приче.

  „МОНТЕКРИСТО“
  Ма какав значај, људи се само мало спрдају на рачун путујућег циркуса званог СНС.

 24. „Напредњакиња“

  Хахахах каква позитивна енергија???
  Та дјеца су дошла у СНС јер немају посла, па очекују да се по доласку СНСа на власт у Србији отворити врата М:тела у РС. 😉

 25. Велики поздрав за све.
  У свим О.О СНС странке влада позитивна енергија и велики број омладине бира СНС. Ваши кометари су доказали да је СНС из дана у дан све битнији политички фактор у РС. :):):)

 26. Idemo dalje SRPSKA NRODNA STRANKA na čelu sa HADŽI JOVANOM MIROVIĆEM je alternativa za sve stranke u RS. Naprednjci u RS su propali .U toku je formiranje lokalnih odbora javite se…širi dalje!!!

 27. Slavija,

  gdje si ti ratovo… u okolini Vrbanje?

  Srpskanarodnastranka,

  ako je Mitrovic krenuo da okuplja naprednjake, to bi bilo dobro… samo neka se gura naprednjacka ideja, Zivio Nikolic!,, mici zutu i crvenu bandu hehehe.

  Koliko je komentara pokazuje da je to pravi put… napreeed braco!:)

 28. Borac ne podvaljuj

  SRPSKA NARODNA STRANKA NIJE SRPSKA NAPREDNA STRANKA
  Ovo je potpuno nova stranka NAPREDNJACI SU PROŠLOST.
  Vrijeme je za nove ljude za Hadži Mirovića i ostali njegovi saradnici…sve časni ljudi neki među njima i časni naprednjaci.

 29. „српсканароднастранка“

  Хахаха…за почетак, научи име свог предсједника, колико се сјећам човјек се презива Митровић, а не Мировић.

  Због таквих попут тебе и Шукала СНС се и распала.

 30. Naravno da mislim na Mitrovića to je greška…a ti mora da si onaj Aleksandar Popović u slobodno vrijeme!Dobro si došao ali ne pljuj po Hadžiji on je za tebe čovjek i ljudina…

 31. Borac
  Slavija je SNSD!!

  Ајде кад си навалио одговорићу ти!

  Ратни пут „Славије“ је много богатији него што мислиш.

  „Славија“ је само једном био члан и припадник неке странке. У „прво вријеме“ међу првима и првих 1000. НИТИ ЈЕ БИО НИТИ ЋЕ БИТИ СНСД.

 32. Добро вече.
  Моје име је Горан Ђорђић и велики број оних који су у последње две године ширили идеју напредњака са ове стране Дрине имали су прилику да ме упознају или у најмању руку да потврдимо да смо се видјели на неком од предизборних скупова,састанака,на састанцима органа странке и сл.
  Без икакве намјере да будем претенциозан да сам неко кога би људи требали познавати овај текст морам започети овако из простог разлога да избјегнем непотребне коментаре одређених коментатора који су очигледно били чланови странке или су и сад још увијек у Српској напредној странци али из неких личних разлога не желе њен напредак и развој.
  Такође позивам све “ веома упућене“ коментаторе о стању унутар Српске напредне странке да се ,ако буду коментарисали
  ово обраћање,представе именом и презименом као што сам и сам урадио како бисмо могли говорити истину и износити чињенице.
  Посебно напомињем коментаторе да уваже чињеницу да разговарамо на Фронталу,који је по мом мишљењу данас најслободнији медиј западно од Дрине и који заиста доноси правовремено све важније вијести из свијета и код нас а уз све то има веома добар тим новинара који на свој посебан начин то и представљају у својим текстовима те Вас молим да сачувате као коментатори и дигнитет Фронтала својих вулгаризама,површних опсервација и паушалних процјена.

  Предсједник сам ОО СНС Градишка и члан Главног одбора СНС у РС две године.У том периоду активно сам учествовао на свим важнијим догађајима у странци укључујући и активно учешће у изборној кампањи.Напоменуо бих да сам учествовао и на неколико разговора са горе поменутим г.Хаџи Митровићем те се сматрам компетентним да објасним и ту ситуацију јер сам у првом лицу у њој активно и судјеловао.

  Уз наду да ћу имати прилику да конструктивно разговарамо о Српској напредној странци у РС и да ћемо говорити истину очекујем ваше коментаре и питања.

  Срдачан поздрав из Градишке.

 33. „Горан Ђорђић“

  С обзиром да си активан учесник свих дешавања у странци замолио бих те да одговориш на једно врло једноставно питање:

  Ко је одговоран за катастрофално стање у којем се СНС налази?

 34. Уопште на мислим да је стање у СНС катастрофално.Наравно да може и боље а за то се и боримо.
  Ипак морате ми објаснити на основу чега тврдите да је катастрофално и на који сегмент рада странке мислите.
  Напомињем Вас да сам замолио коментаторе да се представљају
  именом како бисмо избјегли неугодну ситуацију да нешто тврдите из злонамјере а то није тачно а ја нисам у могућности да јавност увјерим у супротно због непознавања вашег идентитета.

 35. „Уопште на мислим да је стање у СНС катастрофално“

  Хахахаха…послије овог твог коментара сумњам да ћеш на Фронталу наћи особу која жели са тобом да дискутује.

  Цијеним твој труд да обновиш одборнички мандат у Градишци, али од те приче нема ништа: Видјећемо какво је твоје мишљење о стању у странци и Шукалу када останеш без мандата (и сигурног извора прихода). Поздрав! 😉

 36. Ово сам и очекивао.Без храбрости да се представиш и препун зле намјере у коментару.Своју констатацију могу и поткријепити само чињеницама и истином.
  Само у последњих десет дана формиран је ОО Билећа и обновљен рад ГО Бања Лука.У Градишци смо потписали међустраначки споразум са СДС-ом и ПДП-ом о заједничком кандидату за начелника и формирању скуштинске већине након избора(након чега падају горе наведене инсиунације о финансирању од стране режима).Споразум ће потписати још четири опозиционе странке у наредних десет дана што отвара реалну могућност да се након локалних избора промјени власт у Градишци.
  За вашу информацију,за неколико дана ће бити обновљен рад ОО Дервента који је због превирања са Митровићем ослабио и готово угашен.
  У четвртак 26.04.2012 год. као гости смо присуствовали централном митингу СНС у Београду чиме је још једном потврђена подршка актуелном руководству СНС у РС од стране Томислава Николића(чиме пада у воду ноторна лаж да је Николић дигао руке од странке у Републици Српској итд.

 37. „Горан Ђорђић“

  Да, били сте публици, баш су вас дочекали.

  Само реци кад је Тома задњи пут био у странци у РС? 😀

 38. То ћу вам ипак одговорити кад се представите,а што се тиче митинга на Тргу Републике мислим да сам у претходном коментару
  био јасан на који начин и у ком својству смо тамо били.

 39. srpskanarodnastranka, 30.04.2012. 23:29:09 [38892]
  Vode je oni koji su osnovali SRPSKU NAPREDNU STRANKU koji su nezadovoljni Šukalom,korumpranim pravosuđem koje obezbjedilo da Šukalo ostane na čelu SNS i potpuno ga uništi.Inače fotografija je stara 2 godine kad je u BL formiran GO odbor SNS U nedelju nije bilo iše od 20 ljudi. PODVALA !ALTERNATIVA RAZOČARNIM NAPREDNJACIMA JE SRPSKA NARODNA STRANKA!

  Хаџи Јован Митровић није осниваћ СНС странке, он је покусао да уништи, а они који су основали Српску Напредну Странку странку не воде Српку Народу Странку, воде је она олош који је избачен из СНС. Велики поздрав :):):)

 40. „knin“

  На знам зашто губиш енергију и уопште се расправљаш са овим јадницима,који су умислили да имају странку. Ја нисам чуо да постоји и функционише ни један ОО СНС на територији РС.(можда у Градишци)Немају ни једног озбиљног човјека а камо ли политичара у странци.
  „Montekristo“ ја пристајем на опкладу али да СНС неће имати одборнике ни у једној општини.
  И прича о некој Српској народној странци је смијешна.
  После октобарских избора остаће на сцени : СНСД,СДС,ПДП и СП (али у далеко мањем капацитету)ДНС нестаје а нестају и остале „комби“ партије.
  А да имају бар мало морала ти негативци што себе називају СНС, су требали након прошлих избора где су били катастрофално лоши да признају да су залутали у политику и да са Шупкалом на челу дигну руке од политике.
  А овај Ђорђић се потписао да би на тај начин промовисао себе(бесплатна реклама), јер ко је икад и чуо за њега.

 41. optimus

  Е друже немој да лупаш, а шта си ти ако су из СНС негативци и само јадник може писати тако нешто. Велики поздрав

 42. Очекивао сам да ћемо водити озбиљан разговор али то очигледно
  није могуће.
  Не видим шта је то толико значајно што се оснива још једна странка у РС и какве то везе има са напредњацима.
  Свако има право да се политички ангажује тамо гдје жели.
  Ако буду дјеловали опозиционо желим им срећан рад и успјех.

  Поготово не видим смисао коментара који каже да сам се потписао да бих промовисао себе.

 43. И да,једно обавјештење.Сви они који желе да буду тачно и правовремено информисани о СНС у РС могу то урадити на
  http://www.snsrs.info или на facebook по општинама нпр.Напредна Градишка,Напредна Бања Лука итд.

  Срдачан поздрав.

 44. Стварно су досадни ови из Српске Народне Странке, па вашу странку води 10 људи на челу са Хаџи Јованом Митровићем,,, који је покушао да упорасти ДНС и СНС. Велики поздрав

 45. Gorane,

  cestitam ti na predstavljanju, zao mi je sto i ostali ne mogu da se predstave jer nemaju hrabrosti…pozdrav tebi i samo naprijed!!

  srpska naprednastranka,

  ti si vise naporan sa tim Srpska narodna stranka i Jovanom Mitrovicem ili kako vec, sto rece Goran, neka odradi skupstinu, krene u narod, ako ce biti opozicija dobro dosao.. ja necu u tu stranku, nit cu glasat za njega hehehe.

  Spomenuo si onog Acu Popovica, kakve veze sad ima taj propali RADIKAL od Milanka Mihajlce jos propalijeg lika… sad mi nista nije jasno.. heheheheB-)

 46. Драго ми је да се потврдило да су већина (не сви на жалост)људи што пишу коментаре паметни и разумни те су престали давати на значају овим маргиналцима и мишевима из такозване СНС.
  Ето почели су се сами са собом дописивати.И види се да их има „много“.
  Изгледа да је на видику велика и снажна коалиција двије СНС странке које постоје неком научно фантастичном роману. 😉

 47. „Горан Ђорђић“

  Данас сам се чуо са неколико бивших чланова СНСа из Градишке, рекли су ми да су изашли из странке јер од прошлих избора није било никаквих активности странке у Градишци. То потврђује моју констатацију да си се ти Горане сада активирао само због избора, свјестан да би ваљало обновити одборнички мандат.
  Управо ћеш ти бити тај који ће Шукала ишамарати послије избора, када останеш без одборничке плате.
  Поздрав!

  😉

 48. Прво сам мислио да је наш Лека неписмен, сад већ помишљам да није баш најуреднији са главом.

  Лека, планираш ли и ти узети одборнички мандат?

  😉

 49. evo jos jednog loseg pokusaja da se bezveznjaci, naprednjaci, narodnjaci… zvani SNS sa trojicom dokonih ljudi sa po desetak nickova ovdje dopisuju sami sa sobom i da od jedne bleskaste i marginalne strancice pokusaju napraviti neki bitan politicki fator. Od ovakvih komedijasa i blesana nista drugo se ne moze ni ocekivati.

 50. MONTEKRISTO
  хахахахах, јадан ти је кометар, какв идиот, ти некоме да будеш тата, еее јадан тај, 😉
  Knin
  Свакоме се може десити правописна грешка,,, а неводим рачуна током писања кометара,,, а што се тиче одборничког мандата не планирам. 😉

 51. Ako vam se ne svidjaju naprednjaci, ne razumijem sta onda ovoliko pisete o njima.. bavite se sobom..

  Knin,

  tebe samo brine ko ce dobiti odbornicki mandat ne mogu da vjerujem cime se ti bavis hehehehe, ajde radi nesto kvalitetno..

 52. gdine Djordjic,

  Za pocetak bilo bi jako dobro da napravite funkcionalniju interent stranicu SNSa. Onako izgleda prejeftino, i zista je smorno traziti na njoj bilo sta. A o tome ko je vodi i njihove biogarfije da i ne pricam.

  Da je u SNS idilicno je samo jedna sarena laza. Ja vrlo dobro znam sta je bilo prije nego je Sukalo postao predjsednik a i odlicno znam sta je od stranke uradio po svom dolasku na mjesto predsjednika. Da vam ljudi prilaze stoji. Ali ajde da postaviomo jedno pitanje koliko je clanstva izgubljeno zarad toga sto je gdin Adam Sukalo izigravao nekog velikog lidera. Da je normalan poslije neuspjeha na prethodnim opstim izborima povukoa bi se iz politike

 53. Управо је Горан Ђорђић послије изборног дебакла 2010. године причао по Градишци како је Шукало неспособан, те да се мора тражити боље рјешење за мјесто предсједника.
  У међувремену је заћутао, јер иди избори, ипак је важнији одборнички мандат.

  Можда ће за људе који живе у Бијељини бити занимљива прича о ЗОРАНУ ПРИБИШИЋУ, потпредсједнику СНСа и предсједнику општинског одбора Бијељина:
  Прибишића је у СНС послао Војин Митровић (код кога је иначе Прибишић запослен у фирми), са задатком да СНС у Бијељини узме један-два мандата, што би можда била, СНСДу тако потребна, превага за формирање локалне власти у Бијељини.

  Иначе, Војин Митровић је избачен из СНСДа у Бијељини због сукоба са Бобаром и Марковићком, па му је план да се Мили додвори и на велика врата врати у СНСД, са миразом у виду једног-два одборника СНСа.

 54. Koliko mogu da procjenim ovdje je potrebno i prisustvo neuropsihijatra.
  Umjesto da piju lijekove shizofrene ličnosti ostavljaju svoje umobolne komentare.
  Zamolio bih gospodu koja sebe naziva SNS da ekspresiju svojih intrapsihičkih konflikata ne projektuju na internet portale.
  Liječite se drugovi!
  Posle onakvoga debakla na prošlim izborima samo najnemoralnije jedinke ljudskog roda bi ostale u politici.
  A to ste vi.
  Ovaj „knin“ mi liči na nekog obavještajca, barata čovjek informacijama (daj još nešto što znaš,ovo do sad si ubadao dobro)

 55. „Borac“

  Не брину мене одборнички мандати, него то што је уништена једна заиста нова и перспективна прича, каква је СНС био по оснивању.

  Гледам Николића вечерас на БНу, ово је трећи пут да гостује у емисији Пулс, а да притом ни једном не спомене СНС у Републици Српској, толико о томе да Тома није дигао руке од СНСа у РС.

 56. Knin, 01.05.2012. 16:10:49 [38937]
  „Напредњакиња“

  Хахахах каква позитивна енергија???
  Та дјеца су дошла у СНС јер немају посла, па очекују да се по доласку СНСа на власт у Србији отворити врата М:тела у РС.

  Не би разумио кад ти напишем да је огроман проценат те дјеце идеалиста до идеалисте, док их не упознаш. 😀

  Borac, 01.05.2012. 12:11:31 [38928]

  Тако треба 😀 број телефона странке или мој хоћеш? 😛 ТЦ Видовић први спрат, тамо се информиши о СНС РС. Тамо ћеш и добити број, али од странке. 😀

 57. Knin, 01.05.2012. 16:10:49 [38937]
  „Напредњакиња“

  Хахахах каква позитивна енергија???
  Та дјеца су дошла у СНС јер немају посла, па очекују да се по доласку СНСа на власт у Србији отворити врата М:тела у РС.

  Не би разумио кад ти напишем да је огроман проценат те дјеце идеалиста до идеалисте, док их не упознаш. 😀

  Borac, 01.05.2012. 12:11:31 [38928]

  Тако треба 😀 број телефона странке или мој хоћеш? 😛 ТЦ Видовић први спрат, тамо се информиши о СНС РС. Тамо ћеш и добити број, али од странке. 😀

 58. hahahaha, u BG jedva cekaju da ako doju na vlast pozaposljavaju u m-tel ove ovdje zjakane odavde. ne brinite, ima vucic u RS puno familije i rodjaka za zbrinjavanje i uhljebljavanje . sve je vec rasporedjeno i podijeljeno

 59. Хало НАЗАДЊАЦИ, зашто вас Тома не спомену ни са пола ријечи?

  Вјероватно зато што су Адем Шукало,Горан Ђорђић,leka и Borac,једини чланови странке.

  А сада мало озбиљно.Један човијек са простора РС,који је члан ГО СНС у Србији ми је причао да је Тома рекао како су „они из СНС у Р.С.“за њега само једна непотребна срамота.
  И да је схватио од првог дана да је Шупкало неспособан.

 60. Upravo tako, Nikolic ne zeli vise da cuje za ove lazne napredanjake koji vode SNS u RS. Kaze da mu je dosta da miri zavadjenu djecu i vadi kestenje iz vatre. Njega sad interesuje samo Srbija. U RS ce da pravi novu stranku

 61. Сумлјам да је то Томо реко, ја лично сматрам да је Шукало способан, млада особа која је пуна енергије.

 62. leka

  Или ти А.Ш. диктира шта ћеш писати или си ти то Адеме главом и брадом.
  Јер А.Ш.баш НИКО не сматра способним. Колико је НЕСПОСОБАН, показали су прошли избори.
  А осим способности нема ни морала, јер да има дао би први дан након објаве резултата оставку.Толико о Адему Шупкалу.
  А зна АШ да је Тома рекао за њега да је неспособан.Чак га не смије ни назвати тај твој АШ.Па га је Тома пред овим човијеком са наших простора изгрдио и рекао дословно- „Па ни да ме назовеш и питаш јесам ли ракију испекао“
  Е,то је права истина leka или Адаме

 63. Николић је дигао руке од СНСа у Републици Српској оног момента када га је Шукало довео на предизборни скуп у дворану Борик, пред 400 људи.
  Од тада не долази у странку у РС, не спомиње је кад гостује у емисијама у РС, не одржава било какав контакт.

  Шукало је само један пропали пројекат Александра Вучића, којем властита сујета не дозвољава да призна себи како је погријешио.

 64. Моје име и презиме Даријо Лека,,, Тома је дао подршку Адаму када је било између Адама и Митровића. 🙂

 65. Моје име и презиме Даријо Лека,,, Тома је дао подршку Адаму када је било између Адама и Митровића. 🙂

 66. Моје име и презиме Даријо Лека,,, Тома је дао подршку Адаму када је било између Адама и Митровића. 🙂

 67. leka

  Не знам те али ми те ипак жао.
  Тома није хтио да пред изборе да затеже ситуацију са оним лоповом Вучићем, јер одавно између њих не штима.
  И није дао предност ни Шукалу ни Митровићу, него је рекао да то њих двојица ријеше.
  А распитај се код горе наведеног човијека са ових простора ( са иницијалима РГ)да је Тома рекао да зна да би Митровић боље то водио,али да је то до даљњег препустио Вучићу.
  Мада то није ни битно СНС је промашај и са Шукалом и са Митровићем.А ово све сам написао јер случајно познајем горе наведеног господина.

 68. „optimus“

  Сличну причу сам и ја чуо од Гојка, али и од других људи блиских Томи.
  Тома је пустио Вучићу да рјешава проблем са СНСом у РС како зна и умије, а након избора у Србији Тома ће ствари да узме у своје руке.

 69. „knin“

  Хе,хе…шта то има Тома узети у своје руке? Ем, није никад ни било ништа, а и то што није никад било уништио је „способни“ Адем Шупкало

 70. imam prijedlog ljudi – neka se javi adam sukalo i javno kaze da li je, kada i gdje popio kafu s tomom, da li je ikada rucao s njim , pa da uz mezence i picence malo pricaju o stranci kao dva predsjednika. znam pouzdano da se to nikada nije dogodilo i da se nece dogoditi. tog malog blesana toma ni u hodniku stranke ne prima. pa nija valjda toliko nisko pao da to sebi dozvoli. taj sukalo je obican levat i ko s njim da ozbiljno prica

 71. Након ових избора у Србији и тамо ће да се распадне СНС.
  Александар Вучић би украо и од свога дјетета ако нема гдје друго
  А питање је за колико лове је он нагузио Тому и Адема у прошлим изборима у Р.Српкој.
  Зашто НАЗАДЊАК Шупкало, није неки дан на митингу у Бг.изашао на бину,стао поред Томе и рекао да велика сила у виду НАЗАДЊАКА РС-а које он нажалост претставља подржава СНС у Србији.
  Зато што га Томо не ј… ни 1%
  Близу је крај приче о назадњацима

 72. meritum
  Не видим разлог што би се теби јављао, а ако је он леват шта си ти, јеси ли то чумио на ходнику странке и гледао хоче ли Адам наићи. Велики поздрав

 73. optimus
  Не могу да верујем шта пишеш, можда би ти волио да се распрадне, али то се нече догодити…. 😉 Велики поздрав

 74. leka

  Или ти нико није јавио или си ти толико блесав па не знаш да у РС ни не постојите, а и у Србији још мало.B-)

 75. Јеси ти пио нешто, или си сваки дан тако блесав. Ми постојимо, а то чемо доказати на локалним изборима.

 76. eka
  pravo da ti kazem mene bas i ne zanima previse tek, neki su to ovdje postavili kao pitanje pa da ne bismo nagadjali ne vidim u cemu je problem da taj malenac sukalo licno da odgovor. a da je levat, levat je brate i to malo zesci. ne znam sto to tebe tako pogadja ckopice jer se tebi nisam ni obracao

 77. meritum
  Не погађа ме, већ морам бранити свог преседника странке, а вечине проблем је што недају простора за младе и што их сматрају неискусне. Можа немамо искуства, али трудимо се да га стекнемо. 🙂

 78. Овај несретни Лека је слика и прилика нашег пропалог друштва. Није поштено ни азбуку савладао, а већ се ухватио партијске књижице и демагогије.

  Дјете драго, ухвати се ти књиге, видиш да ниси у стању написати једну простопроширену реченицу.

 79. Evo još jedan dokaz iz pouzdanih izvora da je Šukalo nedosljedan a da je SNS projekat Dodika da uzima glasove opozicije.
  SLUŠAJTE PAŽLJIVO!!!
  JUČE u Osmacima je bila iZborna skupština SNS i zante ko čini 99 % odbora BIVŠI SNSD i bivši načelnik SNSD…
  za par dana će biti ista situacija i u Šekovićima tamo će onaj kazanović predsjednik skupštine da postane predsjednik OO SNS.
  MA MILE TO SVE DRŽI NE IDE DŽABE ŠUKALO U ALEKSANDROVAC SVAKO VEČE!!

 80. Ja sam čuo da je dobio malo veću cifricu oko 200.000,oo KM i da mora u svim opštinam izbaciti kandidate za Načelnike da sjebe SDS i nije mi jasan Bosić da se sastaje sa Šukalom ali očigledno da je to dil SNSD-SDS-SNS!!!

 81. Knin
  Видим ја опет си пожелио напредњаке, а што се тиће књиге ту ми добро иде, 😉 , ово је друштво пропало због таквих као што си ти 🙂

 82. Боже драги, ја шта је ових патеника који се пале на гробаризам у верзији оног са шупачким презименом, да ли је ово друштво толико потонуло, или је посриједи неки феномен који је у домену стручности предсједника Караџића, па више има коментара на овај текст, него што ће ови папани освојити гласова, додуше, можда ова ситуација око избора у Србији мало додатно буди интересовање за ове очајнике који не знају ни ко им је предсједник, ни ко им у коју партију бјежи како осване нови дан и сл. Али, хвала драгом Богу, данас ће гробар у првом кругу кругу освојити свој максимум, у другом ће, по ко зна који пут изгубити, ситуација ће се смирити, Тома ће, са својом новом дипломом у џепу, пробати наћи ухљебљење на, рецимо, гробљу Орловача, лијепо човјек кубицира иливачу, носа лопату и Бог да га види.
  http://youtu.be/psim-kc-fAU

 83. Можда није лијепо да сам себи честитам што сам угасио тему, паде у воду теза ових сљедбеника малог Адема како су сила……елем, позивам ове папане гробарске да мало прокоментаришу незваничне резултате у Србији, господо гробари, наравно, ту не мислим на навијаче Партизана, повуците се у мишије рупе, уживајте у мраку и влази.

 84. Parlamentarni izbori:
  Pokrenimo Srbiju – Tomislav Nikolić 24.17%
  Izbor za bolji život – Boris Tadić 21.29%
  Ivica Dačić – SPS, PUPS, JS 16.65%
  DSS – Vojislav Koštunica 7.24%
  URS – Mlađan Dinkić 7.08%
  Čedomir Jovanović – Preokret 4.94%
  SRS – Vojislav Šešelj 4.36%
  Dveri 3.19%
  Pokret radnika i seljaka 1.85%
  SVM – Ištvan Pastor 1.24%
  SDAS – Sulejman Ugljanin 0.86%
  Sve zajedno – Emir Elfić 0.78%
  Koalicija Albanaca preševske doline 0.75%
  Komunistička Partija – Josip Broz 0.54%
  SDS – Nebojša Leković 0.40%
  NOPO 0.37%
  RS – Milan Višnjić 0.24%
  Crnogorska partija – Nenad Stevović 0.06%

  Predsednički izbori:
  Tomislav Nikolić 25.47%
  Boris Tadić 23.63%
  Ivica Dačić 16.61%
  Vojislav Koštunica 7.40%
  Zoran Stanković 7.36%
  Čedomir Jovanović 4.11%
  Jadranka Šešelj 3.84%
  Vladan Glišić 2.15%
  Muamer Zukorlić 1.91%
  Zoran Dragišić 1.84%
  Ištvan Pastor 1.50%
  Danica Grujičić 0.64%

  Obrađeni uzorak: 7.87%
  Izlaznost 61.14%
  RIK

 85. Већ гледам Тому гробара како плачним, досадним, циничним тоном прича како се војска гробара већ од ових избора почиње припремати за сљедеће, на којим ће побиједити, како је прљава кампања оних који су га питали за школску спрему дала резултате, како ће се опет кандидовати, бла бла, све иста прича као и кад је био радикал, вјечита утопијска прича о некој тамо далекој побједи у још даљој будућности.
  Мој му је људски приједлог, одустани Томо, немој се више брукати, срамота је, па јебо те, дјеца која су се родила кад се он први пут кандидовао већ пију и пуше, возе моторе, а гробар једнако губи ли губи, елем, ухвати се Томо колица и сиротановићке, кубицирај иловачу по Орловачи, да те људи запамте макар ко успјешног гробара, а не као вјечитог кандидата и вјечитог студента.

 86. „Лека“

  Од свих Шукалових полтрончића ти си изгледа најгори, једино ти ниси у стању да протумачиш изборне резултате у Србији.

 87. knin
  nemoj kriviti leku. nije on kriv. njima je vucic naredio da citaju samo ono sto on napise. ponasaju se kao zvezdasi posle derbija sa partizanom. svi u glas govore da su najbolji i najjaci, a izgubili su prvenstvo

 88. Sunce vam poljubim zivite u malom gradicu sa nekolikostotina lhiljada ljudi i mislite da ste bogom dani da komentarisete Srbiju, i njihove lidere, a niste u stanju da u jednoj recenici dignete glas na naseg vozda Milorada, trosite vrijeme i tastaturu na opoziciju, umjesto da krenete u revoluciju r r r revolucija !!!B-)B-)

  Imate privatne firmice, sitno zaradjujete i bavite se analizama iz svojih brloga, ajte uradite nesto konstruktivno, cestitajte barem nekome zbog necega.. barem Cedi Jovanovicu..

  SNS nakon 3 godine od formiranja prva stranka u Srbiji, to je tumacenje izbora, 🙂

 89. Republička izborna komisija saopštila je da je na predsedničkim izborima na Kosovu kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić osvojio 21,09 odsto, a predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica 20,75 odsto glasova.

 90. Lista okupljena oko SNS-a osvojila 73 mandata, a lista oko DS-a 67, saopštio RIK. Slede SPS-JS-PUPS sa 44, DSS 21, LDP sa 20 i URS sa 16 osvojenih mandata. Obrađeno 97,54 odsto glasova.

 91. Мислим да се једино може честитати српском „народу“ на, по ко зна који пут, исказаном идиотизму.

  Од данас почињем да гласам за СНСД, што нас прије униште то боље.
  ЛАКУ НОЋ Срби!

 92. Довољно је пратити коментаре чланова СНС из Р.Српске и да се без двоумљења закључи које су то будалетине.
  Па није никакво чудо што постоје само на папиру и у њиховим болесним главама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *