Снимак крађе новчаника у Градској управи Бања Лука

Полиција је затражила помоћ грађана у проналаску мушкарца који је 12. септембра у шалтер сали Градске управе Бања Лука украо новчаник, у којем се налазило 400 евра и 50 КМ. Крађа се, према фотографијама и видео снимку на којима се види лопов, догодила око 13:30 сати, када је крадљивац искористио непажњу власника новчаника, те га […]

понедељак, септембар 26, 2011 / 16:57

Полиција је затражила помоћ грађана у проналаску мушкарца који је 12. септембра у шалтер сали Градске управе Бања Лука украо новчаник, у којем се налазило 400 евра и 50 КМ.

Крађа се, према фотографијама и видео снимку на којима се види лопов, догодила око 13:30 сати, када је крадљивац искористио непажњу власника новчаника, те га украо, ставио у своју торбу и изашао из зграде општине.

Извор близак истрази испричао је да је жртва студент прве године у Бањој Луци.

“Кренуо је да извади кућну листу, а послије да плати школарину. Међутим, прешао је за други пулт, јер није радила хемијска оловка, и понио је кацигу, а заборавио новчаник. Крадљивац је то видио, и када је све своје послове завршио, ставио је у своју ручну тробицу ‘плијен’ и отишао на другу страну”, испричао је извор из ЦЈБ Бања Лука.

Из полиције су позвали грађане да, уколико имају информације које би могле довести до починиоца, позову телефонски број 122 или се јаве најближој полицијској станици.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *