Славија бира свог боксера вијека

У оквиру обиљежавања јубилеја – 50 година постојања Боксерског клуба "Славија" из Бањалуке, биће проглашен боксер вијека овог клуба. Церемонија проглашења најбољег боксера биће одржана сутра у Банском двору са почетком у 20.00 часова, саопштено је из Боксерског клуба "Славија". Боксера вијека БК "Славија" прогласиће Организациони одбор за обиљежавање јубилеја на чијем челу је члан […]

четвртак, 26 јула, 2012 / 17:07

У оквиру обиљежавања јубилеја – 50 година постојања Боксерског клуба "Славија" из Бањалуке, биће проглашен боксер вијека овог клуба.

Церемонија проглашења најбољег боксера биће одржана сутра у Банском двору са почетком у 20.00 часова, саопштено је из Боксерског клуба "Славија".

Боксера вијека БК "Славија" прогласиће Организациони одбор за обиљежавање јубилеја на чијем челу је члан Предсједништва БиХ Небојша Радмановић.

Свечаном избору боксера вијека Боксерског клуба "Славија" присуствоваће и министар породице, омладине и спорта Републике Српске Нада Тешановић – потврђено је из Министарства породице, омладине и спорта Српске.

Боксерски клуб "Славија" је један од најуспјешнијих бањалучких спортских клубова,првак бивше СФРЈ, првак Републике Српске и БиХ, клуб који је дао велике мајсторе ринга и освајаче европских, свјетских и олимпијских медаља.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор