СДС-ов наслов: (Г)радоначелник са дјевојком и сарадницима очистио више од двије тоне смећа

Јуче је у Бијељини одржана акција "За чистију и уређенију Бијељину”, у оквиру које је за неколико сати уклоњено преко двије тоне смећа, које је завршило на регионалној депонији.

недеља, 27 марта, 2022 / 13:39

Очишћен је путни појас Л33 у дужини од три километра, од Агротржног центра према Великој Обарској.

У акцији је учествовао и градоначелник Љубиша Петровић, заједно са дјевојком Јеленом, као и члановима кабинета, али и бројном екипом из Градске управе.

Поред њих, у акцији су учествовала Еколошка удружења "Ада” и "Еко пут”, затим радници "Комуналца”, припадници Горске службе спасавања и други.

"Хвала одборници у Скупштини града, Ивани Станишић која је са својим саборцима из Републичке странке Српске помогла акцију, цијеним то, издигли смо се изнад политике и заједно смо јачи!”, написао је Љубиша Петровић на Фејсбуку.

"Овај путни правац ће од сада бити под видео надзором, а ја молим све људе да заједно урадимо све што је у нашој моћи да се никада према нашем граду, нашој животној средини не односимо тако да је уништавамо и прљамо, већ да је чувамо и да данашњи рад ових вриједних људи не буде узалудан, већ примјер за све!”, додао је Петровић.

Наредна акција заказана је за 2. април.