СДС демантује да је Тадић давао изјаве против коалиције

Потпредсједник Српске демократске странке Огњен Тадић није дао изјаву да је Додик пласирао причу о коалицији са СДС, те да ће гласати против тога на сједници ГО СДС, нити је то учинио било ко други у његово име, саопштено је из СДС. У јавности, на једном броју портала и у сарајевском САН-у појавила се информација […]

среда, октобар 20, 2010 / 15:09

Потпредсједник Српске демократске странке Огњен Тадић није дао изјаву да је Додик пласирао причу о коалицији са СДС, те да ће гласати против тога на сједници ГО СДС, нити је то учинио било ко други у његово име, саопштено је из СДС.

У јавности, на једном броју портала и у сарајевском САН-у појавила се информација у којој се каже: "Потпредсједник СДС-а Огњен Тадић одбацио је могућност да та странка уђе у коалицију са СНСД-ом Милорада Додика.

Информацију да ће те двије странке ући у коалицију саопштио је лично Додик, а Тадић на све то каже: `Лично сам против тога и тако ћу и гласати. Уосталом, Главни одбор СДС-а о томе уопште није разговарао. Очито се ради о шпекулацијама, а Додик може причати шта хоће’ ".

-Запрепашћени смо због дрскости људи који себи дају за право да за ко зна чији рачун смишљају политичке изјаве и под њих потписују људе који нису аутори тих изјава. Српска демократска странка нити било који њен члан не допуштају да буду инструмент таквим људима. Зато позивамо оне новинаре који се баве капмањом, којом се очигледно жели манипулисати именима и презименима угледних првака Српске демократске странке, да престану с тим – наводи се у саопштењу СДС.

Из ове странке су поручили да је јалов посао покушај тражења разлика међу њима јер је вријеме подјела у Српској демократској странци прошло. Истовремено, СДС је затражио од "медија “поштеног“ Жељка Копање да прекину постизборну сатанизацију Српске демократске странке и њених представника. "Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *