СДП о СДА: Они дају повод онима који су за подјеле

СДП БиХ оптужио је данас СДА да чини све како би дала што више повода онима који желе подјелу БиХ. "СДА и њени партнери који покушавају срушити аранжман са ММФ-ом, осим што животно угрожавају хиљаде оних који плате и све друге накнаде остварују путем буџета Федерације БиХ /ФБиХ/, истовремено раде у корист и за рачун […]

недеља, март 31, 2013 / 14:13

СДП БиХ оптужио је данас СДА да чини све како би дала што више повода онима који желе подјелу БиХ.

"СДА и њени партнери који покушавају срушити аранжман са ММФ-ом, осим што животно угрожавају хиљаде оних који плате и све друге накнаде остварују путем буџета Федерације БиХ /ФБиХ/, истовремено раде у корист и за рачун оних који управо то користе као аргумент за илустровање нефункционалности државе, призивајући њено раздружење", наводи се у саопштењу СДП-а БиХ.

Из СДП-а оцјењују да политикантско понашање лидера СДА Сулејмана Тихића, саме СДА и њених сателита води стварању хаоса у БиХ, те само додатно јача аргументе оних који би да докажу како БиХ није могућа.

Наводећи да мирно раздружење у БиХ није могуће, из СДП-а питају да ли су крајње намјере оних који креирају уставно-економски хаос у ФБиХ припрема терена за оне који би да покрену причу о немогућности опстанка БиХ.

Из ове странке упозоравају да сви у ФБиХ морају бити свјесни гдје води неиспуњавање услова стендбај-аранжмана са ММФ-ом и потрудити се да они буду испуњени.Оставите одговор