Савићевић: Покушали су да нас подмите прије финала у Барију

Члан шампионске генерације Црвене звезде која је покорила Европу, Дејан Савићевић открио је да им пред финале тадашњег Купа шампиона нуђено по пола милиона марака да намјесте меч са Олимпиком из Марсеја. "Прије финала са Марсејом, неколико играча, укључујући Просинечког, Белодедића и мене, добило је понуду од 500.000 марака појединачно. Сви смо одбили и тако […]

среда, 10 јула, 2013 / 20:04

Члан шампионске генерације Црвене звезде која је покорила Европу, Дејан Савићевић открио је да им пред финале тадашњег Купа шампиона нуђено по пола милиона марака да намјесте меч са Олимпиком из Марсеја.

"Прије финала са Марсејом, неколико играча, укључујући Просинечког, Белодедића и мене, добило је понуду од 500.000 марака појединачно. Сви смо одбили и тако показали да то није у нашем карактеру", поручио је Савићевић у разговору за француске медије.

Актуелни предсједник фудбалског савеза Црне Горе сматра и да је неко из те шампионске генерације 1991. године морао да добије Златну лопту.

"Додјељивање Златне лопте Папену је била срамота. Требало је да је освоји Панчев, Просинечки, Белодедић или ја, а сигурно не он. Шта је Папен освојио 1991. године, само првенство Француске. Златна лопта је срамота. То је вероватно био договор Тапиа, Адидаса и француских новинара.“", рекао је Савићевић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *