Шаровић: Непријатељи РС у сиромаштво и безнађе, а не противници режима

Српска демократска странка (СДС) сматра да су највећи непријатељи РС сиромаштво и безнађе, а не политички противници режима Милорада Додика, рекао је потпредсједник СДС Мирко Шаровић. Он у интервју порталу Вијести каже да владајућем СНСД-у и њеном лидеру, обзиром на катастрофалну економску ситуацију у РС и недостатак било какве идеје и визије како друштво извући […]

петак, 4 априла, 2014 / 15:10

Српска демократска странка (СДС) сматра да су највећи непријатељи РС сиромаштво и безнађе, а не политички противници режима Милорада Додика, рекао је потпредсједник СДС Мирко Шаровић.

Он у интервју порталу Вијести каже да владајућем СНСД-у и њеном лидеру, обзиром на катастрофалну економску ситуацију у РС и недостатак било какве идеје и визије како друштво извући из суноврата, не преостаје ништа друго до прибјегавања старом добром рецепту: Све у опозицији треба прогласити страним плаћеницима који не знају шта ће од силних милиона који тобоже долазе из бијелог свијета.

"По овом сценарију, сијањем страха треба да се створи утисак да ће РС пропасти ако Милорад Додик не буде предсједник РС", казао је Шаровић, наглашавајући да у Републици Српској има много патриота и већих него што је то Милорад Додик.

"Не треба да нам он (Додик)држи лекције о томе. СДС сматра да је највећи непријатељ РС сиромаштво и безнађе а не политички противнци режима. РС најбоље се чува и брани и обезбјеђује њен континуитет екомомским развојем и напретком. Баш због тога ова питања биће у наредном периоду укључујући и опште изборе у фокусу наших приоритета", рекао је Шаровић.

Он вјерује да на октобарским изборима овај пут грађани неће имати кратко памћење и да неће насјести на подвале и манипулације које долазе од тзв. "спасилаца народа".0 КОМЕНТАРА

  1. Nisam nešto siguran da i ti osjetš to siromaštvo i beznađe, al eto…Neka se nešto kaže…

  2. Pozdrav buducem predsjedniku Republike Srpske. Nadam se da ce Milokrada i ostale pljackase strpati iza resetaka a kriminalizovanom SDS-u koji predvode Bjelica i Babalj stati na put i poslati ih putem pljackasa iz Laktasa.

  3. wam,

    ево за почетак нека Шаровић покрене иницијативу за смјену начелника општине Пале и његових сарадника, који су за новац довезли хиљаде тона отпада из Високог и закопали по цијелој територији општине, чиме су угрозили све изворе воде коју народ користи свакодневно.

    Тај отпад има у себи хемијске супстанце које се морају по посебном режиму уништити, сад је он положен у земљу и трује изворе воде.

    Ето прилике СДС-у да казне своје неодговорне чланове ма ко били и покажу колико су одлучни да се разрачунају са криминалом.

Оставите одговор