Сарадња РС и Устечке регије у Чешкој

Споразумом између Владе Републике Српске и Устечке регије, Чешка Република, који је потписан 09.04.2010. године у Бањој Луци, предвиђено је јачање веза између институција и организација које дјелују на територији Републике Српске и Устечке регије, у циљу унапређења привредне, научне и других облика сарадње. У организацији Министарства за економске односе и регионалну сарадњу и представника […]

четвртак, септембар 16, 2010 / 15:52

Споразумом између Владе Републике Српске и Устечке регије, Чешка Република, који је потписан 09.04.2010. године у Бањој Луци, предвиђено је јачање веза између институција и организација које дјелују на територији Републике Српске и Устечке регије, у циљу унапређења привредне, научне и других облика сарадње.

У организацији Министарства за економске односе и регионалну сарадњу и представника Устечке регије, данас, у 11.00 часова, у прес центру Владе Републике Српске, је одржано предавање на тему „Регионализација-искуства Чешке Републике“ .

Предавања на тему „Регионализација – искуства Чешке Републике“ је одржала др Жузана Кадлечова, из Одбора за регионални развој Устечке регије, Републике Чешке.



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *