Сапуница звана Нејмар: Прећи ће у Бајерн?

Бивши званичник бразилског Сантоса, Висенте Каскјоне, тврди да је Нејмар потписао уговор са њемачким Баyерном. Каскјоне је изјавио да ће Нејмар напустити Сантос током љетног прелазног рока како би се придружио Бајерну, којег ће у наредној сезони водити шпански стручњак Гвардиола. У последње вријеме се спекулисало да ће 21-годишњи Нејмар каријеру наставити у Барселони, а […]

уторак, 14 маја, 2013 / 13:11

Бивши званичник бразилског Сантоса, Висенте Каскјоне, тврди да је Нејмар потписао уговор са њемачким Баyерном.

Каскјоне је изјавио да ће Нејмар напустити Сантос током љетног прелазног рока како би се придружио Бајерну, којег ће у наредној сезони водити шпански стручњак Гвардиола.

У последње вријеме се спекулисало да ће 21-годишњи Нејмар каријеру наставити у Барселони, а младог нападача је пратио и Реал Мадрид. Но, како Каскјоне каже, Бразилац ће обући дрес Бавараца.

"Имам информације из прве руке. Од аугуста ће Нејмар бити дио Бајернове екипе. Његова дестинација неће бити Шпанија, иако су то многи очекивали. Не иде у Барцелону или Реал Мадрид, него у Њемачку у Бајерн", изјавио је Каскјоне.

Нејмар има важећи уговор са Сантосом до краја Свјетског првенства у Бразилу 2014. године, а његов клуб је саопштио да сјајни ногометаш неће напустити екипу овог љета.

Међутим, Нејмар је раније изразио жељу да се окуша у Европи и изразио је жељу да напусти Сантос овог љета, али по задовољавајућим условима.