Ревија представа у Дјечијем позоришту

Представом "Фолклорна магија" у Дјечијем позоришту Републике Српске почела је ревија најљепших представа овог позоришта, која ће трајати до 26. фебруара. Представа "Фолклорна магија", која је одиграна синоћ, богата је народним изворним стваралаштвом. Након премијере представу "Фолклорна магија" до данас је видјело више од 30 000 гледалаца, а одиграна је и у Њемачкој, Аустрији, Словачкој […]

субота, 18 фебруара, 2012 / 17:40

Представом "Фолклорна магија" у Дјечијем позоришту Републике Српске почела је ревија најљепших представа овог позоришта, која ће трајати до 26. фебруара.

Представа "Фолклорна магија", која је одиграна синоћ, богата је народним изворним стваралаштвом.

Након премијере представу "Фолклорна магија" до данас је видјело више од 30 000 гледалаца, а одиграна је и у Њемачкој, Аустрији, Словачкој и Русији.

"Фолклорна магија" представљала је српску духовност и културу у Санкт Петербургу, у оквиру Дана културе Републике Српске у октобру прошле године.

Представа "Пинокио" биће изведена вечерас, а бањалучка публика имаће прилику да током ревије погледа и представе "Биберче", "Школа за пачиће", "Јежева кућица", "Петар Пан", "Црвенкапа", "Чаробњак из Оза", "Тужни принц" и "Вук и седам јарића у музеју бајки".

Улазнице за представе коштају три КМ.0 КОМЕНТАРА

  1. Ovo pozorište trebalo bi da se zove Dječije pozorište grada Banja Luke, a ne RS. Pozorošte financiramo svi mi, a predstave gledaju samo banjalučka djeca. Predstave treba da se organizuju redovno u svim gradovima i selima RS.Diskrimainacija , sramota grijeh! I, dokle sce za BL? Danas sam bio u Kostajnici. Ljudi, tuge i grada. Što dalje od BL, veći čemer.

Оставите одговор