Реновиран хотел Хајдучке воде

У подножју планине Борја, удаљеној 23 км од Теслића и 60 км од Бањалуке, синоћ је у присуству великог броја званица из јавног, привредног, политичког, спортског и културног живота Босне и Херцеговине те бројних новинара, свечано отворен спортско-рекреациони центар Хајдучке воде. Обраћајући се присутнима директор хотела "Хајдучке воде" Саше Заставниковић је рекао да је у […]

недеља, март 2, 2014 / 14:58

У подножју планине Борја, удаљеној 23 км од Теслића и 60 км од Бањалуке, синоћ је у присуству великог броја званица из јавног, привредног, политичког, спортског и културног живота Босне и Херцеговине те бројних новинара, свечано отворен спортско-рекреациони центар Хајдучке воде.

Обраћајући се присутнима директор хотела "Хајдучке воде" Саше Заставниковић је рекао да је у овом тренутку завршена прва фаза реновирања овог хотелског комплекса, у који је компанија Фагус као већински власник, до сада уложила око милион конвертибилних марака.

"Ријеч је о планинском комплексу који нуди све погодности данашњице и задовољава све потребе савременог човјека у једном природном и планинском амбијенту, испуњеном миром и тишином, далеко од градске гужве и буке. Унутрашњост хотела је потпуно рестилизована а дизајн је једноставан, елегантан и модеран. Ентеријер чине 6 ексклузив и 6 премиум апартмана који одговарају највишим међународним стандардима са акцентом на функционалност и удобност" истакао је Заставниковић.

Хотел Хајдучке воде за сада има мултифункционални конгресни центар, два ресторана националне и интернационалне кухиње, лоби бар,фитнесс и сауна центар. У другој фази адаптације, предвиђеној за сезону 2014. планира се реновирање нових смјештајних капацитета и попратних објеката, чиме би према визији инвеститора гостима пружили много већи комфор у свим садржајима хотела и ексклузивни хотелски дизајн ,а хотел истовремено постао и оаза за бројне љубитеље планинског туризма .

Нови конгресни центар који је такође у плану адаптације у 2014.години биће опремљен најмодернијом технологијом,климатизацијом,озвучењем.

Надморска висина од скоро 1000 метара, врло повољни климатски услови, велики број сунчаних дана, четинарска шума и спортски терени, гарантују добре услове за припреме спортиста у различитим дисциплинама.

У непосредној близини хотела изграђени су травнати фудбалски терени, терен за рукомет и кошарку, трим стазе у боровој шуми укупне дужине 2500 метара ,што овај комплекс чини идеалном дестинацијом за припремање врхунских спортиста.

Хотел Хајдучке воде први пут је изграђен 1983.године и ово је његова прва адаптација од тад.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *