Раул Гонзалес Бланко почасни члан Рекреатива из Чесме

Фудбалски клуб Рекреативо из Бањалуке добио је новог почасног члана којег не треба посебно представљати, то је Раул Гонзалес Бланко или једноставније – Раул! Легенда Реала и рекордер по броју наступа и голова у Лиги шампиона прикључио се бројним свјетским звијездама које подржавају клуб из бањалучког насеља Чесма и потписао чланску карту. „Раул је постао […]

уторак, јун 4, 2013 / 12:22

Фудбалски клуб Рекреативо из Бањалуке добио је новог почасног члана којег не треба посебно представљати, то је Раул Гонзалес Бланко или једноставније – Раул!

Легенда Реала и рекордер по броју наступа и голова у Лиги шампиона прикључио се бројним свјетским звијездама које подржавају клуб из бањалучког насеља Чесма и потписао чланску карту.

„Раул је постао члан Рекреатива на наговор свог пријатеља Предрага Мијатовића који је такође наш члан. Пеђа му је причао о нашем клубу, хуманитарном раду момака из Рекреатива и Раул је са задовољством пристао да буде почасни члан“, рекао је амбасадор Рекреатива Борис Врховац, који дијели са Мијатовићем заслуге за довођење Раула у Рекреативо.

Врховац је Раулу уручио сада већ препознатљиви поклон – мајицу Рекреатива, коју ће надамо се поносно носити.

У фудбалском клубу Рекреативо истичу да су почаствовани што је Раул, легенда свјетског фудбала, подржао аматерски клуб из Бањалуке и постао дио Рекреативо породице.

Раул Гонзалес Бланко тренутно игра за катарски Ал-Сад с којим је освојио шампионску титулу, а у Катар је дошао из њемачког Шалкеа, гдје је отишао послије блиставе каријере у мадридском Реалу.

Један је од икона краљевског клуба с којим је освајао готово све што се освојити може, између осталог шест титула првака Шпаније, три титуле европског првака, Куп УЕФА, две титуле клупског првака свијета.

Раул се уписао златним словима у историју шпанског и свјетског фудбала и власник је бројних рекорда, од којих ћемо само споменути да је играч Реала са највише голова и највише наступа у Примери,Лиги шампиона и укупно у свим евро-такмичењима, најбољи стрелац у историји Лиге шампиона, најбољи стрелац у историји европских такмичења, петоструки освајач награде за најбољег шпанског играча…

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *