Раскринкан клан Дани(ј)ела Симића

На ОБН телевизији, у другом издању емисије Рефлекс коју уређује и води наш Дани(ј)ел Симић, помјериле су се границе значења термина ток-шоу.

уторак, 29 октобра, 2013 / 11:23

Наиме, Симић је у емисију која је за тему имала непотизам, зовнуо своје блиске рођаке.

Да укус непотизма буде још аутентичнији, као саговорник у прилогу је Жељко Свитлица, уредник нашег штампаног издања.

У емисији Рефлекс, другој по реду коју уређује и води Дани(ј)ел Симић, на тему непотизма су говорили:

Срђан Благовчанин, директор Транспаренси интернешнел за БиХ
Горан Симић, главни и одговорни уредник у издавачкој кући Маунагић.

РЕПРИЗА: НЕДЕЉА У 13:05 ЧАСОВА



7 КОМЕНТАРА

 1. Ја не подржавам учешће уредника и оснивача нашег портала у овој емисији на шта он свакако има право, али и ми такође имамо право да кажемо шта мислимо. Наиме, свако учешће у емисијама са „заједничким“ бе – ха темама нама не може да донесе баш никакву корист. Ми треба да избјегавамо било какву расправу на „заједничке“ теме са њима и да гледамо своја посла. Нема ту шта њима да се објашњава, нама треба излазна стратегија.

  Иначе, концепт емисије је добар. Слично емисији Пети дан на ХТВ- у. Поменута емисија на ХТВ- у би била идеална за наше прилике. Три или четири независна интелектуалца коментаришу раличите теме. Мислим да би била идеалан корективни фактор у Републици Српској. Било би лијепо да се нешто слично појави на нашим телевизијама. Само, било би тешко да се пронађу стални саговорници који нису подложни притисцима. Данијел као водитељ, учесници (свако нека да свој приједлог)?! Мој је нпр. проф. Шијаковић.

 2. Jako interesantna emisija, i sve čestitke Danijelu na emisiji.Nadam se da će u budućnosti imati više ovakvih emisija na Be-Ha nivou jer smatram da nam donose mnogo više koristi nego štete.Naravno pojedini će da se crknu od muke kad vide ovo „Be-Ha“ nivo.B-)B-)

 3. anja banja luka

  šijaković…hahahah…nije odložan pritiscima….hahahah…pa on je na vladinim jaslama više od 10 godina…nema u kome istraživanju ga nema…i opet hahahahahaha B-)

 4. Име госн Симића је акцентирано заградама, то значи да неко познаје имена и порекло имена. Правилно је Даниел, и то је често еврејско име, и врло значајно јер у корену садржи име „важног“ колена Дан (по коме се много шта назива, упечатљиво је Данмарк или Данска) и наставка „ел“-на ивриту=име (њиховога) бога.

  Ако му у ЛК пише „Данијел“ онда га тако треба навести, то је славјанизирана или посрбљена верзија претходног.

 5. Danijelov „babo“ je toliko turaka poslao na Ahiret u prošlom ratu da njegovom sinu
  „Pacifisti“ ne preostaje nista drugo nego da malo relativizuje tu činjenicu time što će balijama malo prodavati “ bratstva i jedinstva “
  Međutim on je nebitan i tak ce i ostati dok je ziv .
  A otac mu je ušao u legendu kao Heroj .
  Hvala i slava srpskome Vitezu i laka mu crna srpska zemlja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *