Радмановић на градилишту Централне банке: Евро је сигуран

Српски члан Предсједништва БиХ Небојша Радмановић сматра да неће доћи до краха евра половином јануара, као што говоре одређене прогнозе, иако се ЕУ налази у тешкој ситуацији. Он је подсјетио да је прије ЕУ криза дохватила САД и остале дијелове свијета, тако да се морају сви концентрисати да је ријеше на најбољи начин. Говорећи о […]

уторак, новембар 29, 2011 / 18:14

Српски члан Предсједништва БиХ Небојша Радмановић сматра да неће доћи до краха евра половином јануара, као што говоре одређене прогнозе, иако се ЕУ налази у тешкој ситуацији.

Он је подсјетио да је прије ЕУ криза дохватила САД и остале дијелове свијета, тако да се морају сви концентрисати да је ријеше на најбољи начин.

Говорећи о буџету институција БиХ, Радмановић је нагласио да се најприје треба говорити о буџету БиХ за ову годину која се, без усвојеног буџета, завршава за мјесец дана.

"Све до прије десетак дана нудио сам рјешење како да усвојимо буџет за текућу годину, како би смо боље стартовали и за 2012. годину. Према закону у БиХ, требало је већ да имамо усвојен буџет за наредну годину, а тешко је да ће се то уопште десити", рекао је Радмановић новинарима након обиласка градилишта објекта Главне банке Централне банке БиХ.

Он је подсјетио да Фискални савјет БиХ није успио да усагласи оквирни буџет, од којег се полази приликом утврђивања нацрта буџета у Савјету министара БиХ.  0 КОМЕНТАРА

  1. E, kada ovakav stručnjak kaže da je evro siguran, onda je to tako. Za svaki slučaj on je one milijarde koje je drpio od nas prebacio u švajcarce, u krune,u poluge. Prije rata nije imao pas zašto da ga ujede.

  2. Евро је сигуран у њиховом џепу x-( али ако се почну исплаћивати пензије, школарине, дјечији доплатци, инвалиднине или недо Бог борачки додатак, нема више сигурности за радмандерове евриће.

  3. Подсјећају ме на људе који су у априлу 92. говорили да свијет неће дозволити рат на простору Југославије

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *