Путин: Последњих месеци ликвидирано више од 300 терориста

Предсједник Русије Владимир Путин рекао је данас да је последњих неколико мјесеци ликвидирано 313 терориста, од тога 43 вође, а ухапшено 479. Путин је на савјетовању о борби против тероризма поручио да Русија има довољно снага и средстава да осигура максималну безбједност приликом организовања међународних политичких и спортских манифестација наредних година. Према његовим ријечима, последњих […]

среда, октобар 17, 2012 / 08:25

Предсједник Русије Владимир Путин рекао је данас да је последњих неколико мјесеци ликвидирано 313 терориста, од тога 43 вође, а ухапшено 479.

Путин је на савјетовању о борби против тероризма поручио да Русија има довољно снага и средстава да осигура максималну безбједност приликом организовања међународних политичких и спортских манифестација наредних година.

Према његовим ријечима, последњих година усавршене су методе борбе против организованог криминала и тероризма.

Путин је истакао да су службе почеле да раде далеко ефикасније, али и да „сваки пропуст веома скупо кошта” и „зато је потребно радити без паузе, одлучно, корак испред, и тамо где је потребно дрско, али та дрскост мора бити усмјерена прије свега против бандита и терориста, криминалаца, а веома пажљиво се треба односити према грађанима који поштују закон”.
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *