Пушилин забранио Гугл на територији ДНР

Руководства Русије и Доњецке Народне Републике предузимају кораке да обезбједе сигурност и свеобухватну заштиту становништва Донбаса. Данас Запад и Украјина врше невиђени притисак на Републику и представљају пријетњу и физичкој и психичкој безбједности, каже предсједник Денис Пушилин.

недеља, 24 јула, 2022 / 01:54

Сврха овог притиска је да застраши становнике Доњецке Народне Републике, да сломи њихов дух. Сигурни смо да неће успети, јер се руски дух не може сломити, али је немогуће остати неактиван у таквој ситуацији.

Нељудска пропаганда Украјине и Запада одавно је прешла све границе. Постоји прави прогон Руса, наметање лажи и дезинформација. Предњачи у информационој технологији у том погледу је Гугл претрага, која отворено по налогу својих кустоса из америчке владе промовише тероризам и насиље над свим Русима, а посебно становништвом Донбаса.

Није почело јуче. Мислим да са овом ситуацијом више не треба да се трпи. Одлучили смо да блокирамо Гугл на територији ДНР. То је оно што треба чинити у сваком друштву са криминалцима: треба их изоловати од других људи. Ако Гугл престане да води своју криминалну политику и врати се мејнстриму права, морала и здравог разума, неће бити препрека за његов рад, закључује Пушилин.Оставите одговор