Промјене у РиТЕ Угљевик: Нови директор Жико Крунић?

Мандати директора јавних предузећа и фондова очигледно нису тражени тек тако, и нови премијер Српске ће сигурно мијењати неке људе на руководећим позицијама. Да је у току процес смјене дуководства у угљевичкој фирми потврђено нам је и из Синдиката из РиТЕ, гдје се такође бира ново руководство. Како Фронтал незванично сазнаје, нови директор РиТЕ Угљевик […]

среда, март 27, 2013 / 11:02

Мандати директора јавних предузећа и фондова очигледно нису тражени тек тако, и нови премијер Српске ће сигурно мијењати неке људе на руководећим позицијама.

Да је у току процес смјене дуководства у угљевичкој фирми потврђено нам је и из Синдиката из РиТЕ, гдје се такође бира ново руководство.

Како Фронтал незванично сазнаје, нови директор РиТЕ Угљевик биће Жико Крунић, дугогодишњи вршилац дужности предсједника Општинске изборне комисије Бијељина.

Осим што је радио у РИТЕ Угљевик, Крунић се као правник бавио и адвокатуром.

Крунић на позицији директора мијења Анту Гајића, који је на мјесто вршиоца дужности дошао у августу 2007. године, а скраћеница в.д. му је скинута у марту 2009. године. Докторирао је на Машинском факултету у Новом Саду,0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор