Преокрет: Бабић тврди да ФТВ ради против РС

БАЊА ЛУКА – Предсједник невладине организације „Народни фронт“ Драгомир Бабић рекао је да је емисија „60 минута“ наизмјенично у служби СДП-а и лидера Странке за БиХ Хариса Силајџића, са циљем нестанка Републике Српске. “Они су у служби нестанка РС, у служби те њихове чаршијске политике којој не ваља ништа што је из РС. У једном […]

петак, јун 11, 2010 / 18:00

БАЊА ЛУКА – Предсједник невладине организације „Народни фронт“ Драгомир Бабић рекао је да је емисија „60 минута“ наизмјенично у служби СДП-а и лидера Странке за БиХ Хариса Силајџића, са циљем нестанка Републике Српске.

“Они су у служби нестанка РС, у служби те њихове чаршијске политике којој не ваља ништа што је из РС. У једном моменту су СДП, у једном моменту са Силајџићем. У сваком моменту они нађу адекватног сарадника који највише напада РС“, рекао је Бабић за сутрашње "Независне новине".

Он је потврдио да је у десетинама тих емисија био једини саговорник из РС који је нападао РС зато што се из РС тешко ко усуђује да говори о криминалу и корупцији, али да та емисија није више оно што је била, да “они хоће да кроје политичку слику БиХ и преко те емисије руше руководство РС“.

"Схватио сам да су за поједине медије из ФБиХ све изјаве нас из РС добре само ако нападате РС и ако причате о криминалу у РС…Срби имају попустљиву политику и опет им не ваљамо. То није пут у помирење… Далеко веће компромисе чинимо ми, него људи у ФБиХ. Њихови ставови према нама се морају мијењати, а не да смо само ми једини кривци за сукобе на овим просторима…Не може гост у `60 минута` бити осумњичени за ратне злочине Дудаковић, и то као херој", рекао је Бабић.

Према његовим ријечима, медијима у ФБиХ одговара да је лоша ситуација у РС.

"Када причате о криминалу увијек имате отворене медије, значи оног момента када приказујете РС као лошији дио БиХ ту имате пролаза…Важно је да у свакој емисији настојите да омаловажавате РС. Али, када сам у једној емисију чуо да је РС ретардирана, да је ретардирани дио БиХ, нисам могао да вјерујем“, рекао је Бабић.
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Преокрет: Бабић тврди да ФТВ ради против РС

Предсједник невладине организације „Народни фронт“ Драгомир Бабић рекао је да је емисија „60 минута“ наизмјенично у служби СДП-а и лидера Странке за БиХ Хариса Силајџића, са циљем нестанка Републике Српске.

петак, јун 11, 2010 / 18:00

Предсједник невладине организације „Народни фронт“ Драгомир Бабић рекао је да је емисија „60 минута“ наизмјенично у служби СДП-а и лидера Странке за БиХ Хариса Силајџића, са циљем нестанка Републике Српске. Continue reading „Преокрет: Бабић тврди да ФТВ ради против РС“Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *