Почиње градња новог моста у Карановцу

Јавно предузеће „Путеви Републике Српске“ добило је од Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске грађевинску дозволу за радове на изградњи моста на регионалном путу Р414 у бањалучком насељу Карановац, чиме су испуњени сви услови за почетак радова на овом инфраструктурном објекту. У саопштењу из "Путева Републике Српске" наводи се да ће извођач […]

уторак, мај 28, 2013 / 20:26

Јавно предузеће „Путеви Републике Српске“ добило је од Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске грађевинску дозволу за радове на изградњи моста на регионалном путу Р414 у бањалучком насељу Карановац, чиме су испуњени сви услови за почетак радова на овом инфраструктурном објекту.

У саопштењу из "Путева Републике Српске" наводи се да ће извођач радова, конзорцијум "Интергал инжењеринг/Приједорпутеви" у посао бити уведен данас.
Пројектном документацијом предвиђена је изградња новог моста на локацији постојећег.

Нови мост у насељу Карановац имаће двије саобраћајне траке ширине по 3,5 метра, са двије бициклистичке траке од по један метар, те двије пјешачке стазе од по 1,2 метра ширине.

Вриједност радова је 1.200.000 КМ, а рок за изградњу моста је шест мјесеци од дана почетка градње.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *