07:46 Сад је провјерено: Митрополит Амфилохије се упокојио22:32 Дарко Ристов Ђого: У тренутку када ово пишем митрополит је на респиратору - направите Владу Црне Горе!19:03 Министарство просвјете: Не знамо разлог љутњи, настава на даљину успјешно функционише као и раније18:45 Српска ствар се у ЦГ развија да горе не може: Андрија Мандић уз Медојевића оптужује Кривокапића да је "гласач ДПС"18:42 Ако је и до кампање, превише је: БНТВ се преиграо и Шеранића назвао пудлицом18:00 Град Подгорица даје плац Удружењу грађана Црногорска православна црква17:57 Ана Брнабић вилу Јованке Броз додијелила себи на кориштење17:51 Нови извјештај Савбезу УН у четири поглавља: Резолуција СДС о "грађанској БиХ" највећа унутрашња пријетња Дејтонском мировном споразуму17:46 Рутински и на дистанци: ММФ се код Вишковића распитује за паре које не можемо вратити17:10 Чачак, Чачак, бањолучки рокенрол!

Парламентарна скупштина тзв. БиХ: Ко су изборни готивци за ове изборе

Пошто се пуно гласова расипа на странке које не пређу цензус, онај који је носилац компензационе листе за било шта, па и плеонастичко собрање у Сарајстану, готово сигурно може очекивати мандат.

четвртак, 9 августа, 2018 / 05:36

Савез независних социјалдемократа /СНСД/ предао је компензационе листе Централној изборној комисији БиХ, а носилац за Народну скупштину Републике Српске је Радован Вишковић, речено је данас Срни у овој политичкој партији.

Носилац компензационе листе за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ, у коалицији СНСД-Уједињена Српска је Ненад Стевандић.

У СДС-у речено је Срни да је ова политичка партија предала компензационе листе ЦИК-у БиХ, те да је носилац за Народну скупштину Републике Српске Недељко Гламочак, а за Представнички дом парламента БиХ Александра Пандуревић.

У Социјалистичкој партији кажу да је Максим Скоко носилац компензационе листе за Народну скупштину Републике Српске, а Јаков Галић за парламент БиХ.

Носилац компензационе листе ПДП-а за Народну скупштину Републике Српске је Драган Галић, а за Представнички дом парламента БиХ Бранислав Бореновић.

У НДП-у је речео Срни да је Крсто Јандрић носилац компензационе листе за Народну скупштину Републике Српске, док за парламент БиХ немају листу.

Политичке партије данас су до 16.00 часова имале рок за подношење компензационих листи, које би ЦИК БиХ до 23. августа требало да овјери.Коментариши