Пацоли позвао на јединство, да влада не зависи од Српске листе

Потпредсједник косовске владе и министар спољних послова Беџет Пацоли изјавио је да је влада Рамуша Харадинаја нестабилна и да Косово може да иде на превремене изборе, али је позвао „једну партију из опозиције да се придружи влади“ и покаже да Косово не зависи од Српске листе.

субота, април 7, 2018 / 13:00

„Влада је постала нестабилна, а самим тим и унутар владајуће коалиције се прича о изборима. Било би штета да ова влада не направи напредак због тога што је Харадинај дао не само своју енергију, него и душу у овај посао“, рекао је Пацоли у интервјуу за РТВ 21, преноси РТК на српском језику.

Наводи се да је Пацоли истакао да су избори у рукама опозиције, али је позвао и њене представнике да се придруже Харадинајевој влади.

„Чини ми се да је судбина избора у рукама опозиције, и могуће је да Косово иде на превремене изборе. Али ја бих позвао једну партију из опозиције да се придружи влади, ако су патриоте, и да покажу да Косово не може да зависи од Српске листе. Позивам сваког ко мисли за себе да је патриота да нам се придружи, да погурамо процесе који су важни за Косово“, истакао је Пацоли.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *