Отварање Завода за клиничку радиологију

У Бањалуци ће сутра бити свечано отворене проширене просторије Завода за клиничку радиологију Клиничко-болничког центра, за чије је опремање из кредитног аранжмана Владе Јужне Кореје обезбијеђено 8,4 мииона долара. У новим просторијама Завода, чију изградњу је Влада Републике Српске финансирала у износу од 2,5 милиона КМ, биће пуштени у погон нови медицински уређаји ЦТ и […]

понедељак, април 25, 2011 / 12:19

У Бањалуци ће сутра бити свечано отворене проширене просторије Завода за клиничку радиологију Клиничко-болничког центра, за чије је опремање из кредитног аранжмана Владе Јужне Кореје обезбијеђено 8,4 мииона долара.

У новим просторијама Завода, чију изградњу је Влада Републике Српске финансирала у износу од 2,5 милиона КМ, биће пуштени у погон нови медицински уређаји ЦТ и дигитални рентген, што је дио пројекта Кореја 2, саопштено је из Клиничко-болничког центра.

Проширење Завода за клиничку радиологију је трајног карактера и у складу са генералном реконструкцијом Централног медицинског блока Клиничког центра Бањалука.

Свечаном отварању, које је предвиђено за 12.00 часова, присуствоваће министар здравља и социјалне заштите РС Ранко Шкрбић, те пословодство Клиничког центра.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *