Опет почиње Квизолог

На велику срећу и радост наших најмлађих гледалаца, трећа сезона Квизолога почиње 28. октобра у 11 часова на Радио Телевизији Републике Српске. Тим поводом је 25. октобра организована конференција за новинаре на којој су говориле Наталија Тривић, директорица програма Телевизије РС, Татјана Миздрак, уредница Дјечијег програма на Телевизији РС и Аида Халиловић, портпарол m:tela, компаније […]

четвртак, 25 октобра, 2012 / 20:33

На велику срећу и радост наших најмлађих гледалаца, трећа сезона Квизолога почиње 28. октобра у 11 часова на Радио Телевизији Републике Српске.

Тим поводом је 25. октобра организована конференција за новинаре на којој су говориле Наталија Тривић, директорица програма Телевизије РС, Татјана Миздрак, уредница Дјечијег програма на Телевизији РС и Аида Халиловић, портпарол m:tela, компаније која је вијерни Квизологов пријатељ.

Директорица програма Телевизије Републике Српске, Наталија Тривић рекла је да је један од главних задатак РТРС-а да посвети посебну пажњу дјеци и омладини, а да су кроз „Квизолог“ успјели да едукативно и забавно заинтересују основце.

Татјана Миздрак истакла је да ова медијска кућа треба да буде поносна што има кавалитетну сопствену производњу едукативног и забавног програма. Портпаролка „М:тела“, који је већ трећу сезону пријатељ „Квизолога“ каже да ова Компанија пружа пријатељску подршку квизу и да су и за ову сезону припремили рачунарске кабинете за побједнике.

У првој емисији снаге у знању одмјериће ОШ „Ђура Јакшић“ из Бањалуке и ОШ „Јосиф Панчић“ из Козица, а након тога, сваке недјеље у 11 часова на програму Радио-телевизији Републике Српске имаћете прилику гледати емисије у којима се такмиче 32 најбоље школе из цијеле Републике Српске, одабране по критеријима Министарства просвјете и културе на основу постигнутих резултата на регионалним такмичењима.

Радио-телевизија Републике Српске овог викенда обрадоваће и старију популацију гледалаца. Сви они који с нестрпљењем чекају Сава Бачића и нову сезону серије “Будва на пјену од мора”, моћиће да уживају у догодовштинама овог контроверзног црногорског бизнисмена.

Прву епизоду гледаће у суботу, 27. октобра, у 20 часова и 10 минута. Глумци ове серије, која је велику популарност доживјела не само у региону већ и шире, били су гости РТРС-а. У паузама снимања Квизолога искористили су прилику и да се друже са учесницима овог популарног квиза.