Омладински савјет РС за саборност организација младих

Омладински савјет Републике Српске саопштио је данас да је отворен за иницијативе и стварање мреже омладинских организација на нивоу БиХ. "Примјери умрежавања и сарадње омладинских организација у државама Европе могу знатно допринијети развоју омладниског сектора и повезивању организација у БиХ", наводи се у саопштењу. Европски омладински форум организује на Јахорини од 10. до 13. марта […]

субота, март 12, 2011 / 12:42

Омладински савјет Републике Српске саопштио је данас да је отворен за иницијативе и стварање мреже омладинских организација на нивоу БиХ.

"Примјери умрежавања и сарадње омладинских организација у државама Европе могу знатно допринијети развоју омладниског сектора и повезивању организација у БиХ", наводи се у саопштењу.

Европски омладински форум организује на Јахорини од 10. до 13. марта конференцију чији је циљ умрежавање омладинских организација у БиХ.

У саопштењу се додаје да овај форум жели креирати стратегију дјеловања и препознатљивости омладинских организација путем умрежавања, како би се обезбиједила координација у омладинском сектору.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *